TVH a devenit TVH Kids Channel si se pozitioneaza singura televiziune pentru copii si adolescenti
Marti, 05 Februarie 2019

 

Credit: TVH Kids Channel 

adplayers. Iulian Toma

Postul de televiziune TVH a devenit de curand TVH Kids Channel, si se pozitioneaza singura televiziune din Romania pentru copii si adolescenti, potrivit reprezentantilor de comunicare.

Imaginea noului post de televiziune este Andra Gogan, vlogger de succes, dar si prezentatoarea emisiunii „Andra Show“ difuzata de luni pana duminica de la ora 20:00. In ANDRA SHOW, emisiunea vedeta a postului, Andra Gogan - actrita, cantareata, vlogger si voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje indragite - are in platou invitati vloggeri, influenceri, vedete care vin cu sfaturi si recomandari despre ce poti face cu Tik Tok , ce sa pui pe Instagram ca sa aduni multi followeri, cum sa arate contul tau de Youtube ca sa fii in trend si alte subiecte preferate de copii si adolescenti.

Grila pentru copii si adolescenti.

TVH Kids Channel propune o grila de programe special produsa pentru segmentul de varsta 6 – 13 ani. Postul de televiziune are acoperire nationala si poate fi urmarit pe toate retelele de televiziune prin cablu.

Noul proiect de televiziune isi doreste sa aduca un plus de calitate in petrecerea timpului liber in fata micului ecran pentru copii si adolescenti. Emisiunile, majoritatea productii proprii, moderate de copii si adolescenti, au o componenta formativa pentru telespectatori.

Pe durata intregii zile, sunt organizate o serie de concursuri interactive cu premii atractive pentru copii si adolescenti. La mijlocul lunii februarie, va debuta concursul Mistery Box care le va oferi posibilitatea unor castiguri importante celor mai fideli telespectatori. 

 „Junior Talent“ este un format difuzat de luni pana duminica de la ora 17:45, care ofera copiilor si adolescentilor posibilitatea de a-si demonstra talentul prin postarea unor filmulete pe canalele oficiale de Youtube si Instagram ale televiziunii.

De la o filmare pe telefon, la TVH Kids Channel

O alta productie proprie care capteaza atentia copiilor si adolescentilor este „Move up“ - singura emisiune tv care te invata sa dansezi! Andra Gogan si Louis Florea prezinta timp de 12 minute in fiecare zi din saptamana, pas cu pas, coregrafii pentru cele mai noi hit-uri pop! Cei care doresc sa apara in emisiunea Andrei si a lui Louis, pot sa se filmeze cu telefonul mobil si sa posteze pe canalele oficiale de Youtube si Instragram ale TVH Kids Channel! Emisiunea poate fi urmarita de luni pana duminica de la ora 18:00. 

Din grila de programe TVH Kids Channel nu lipsesc nici emsiunile de familie. Parintii pot urmari alaturi de copii cele mai gustoase retete in cooking show-ul „Micul Bucatar“ difuzat de luni pana duminica de la ora 18:30. Laura Goran, Manager Coordonator International Premium School of Bucharest, moderatorul emisiunii, impreuna cu ajutoarele sale, copii pasionati de gastronomie, ne prezinta retete sanatoase si distractive, pe care orice copil le poate face acasa alaturi de parinti.

Alte emisiuni care pot fi urmarite zilnic in grila TVH Kids Channel sunt „Junior Quiz“, „Atelier creativ“, „Videocreator“, „Top Happy Music“, „Povestea de seara“.

Din primavara, postul de televiziune TVH Kids Channel promite sa inceapa difuzarea unor productii recente internationale - seriale si filme artistice - de succes care nu au mai fost difuzate in Romania pe micul ecran. De asemenea, se doreste ca anual, sub genericul Premiile TVH Kids Channel, sa fie recunoscute cele mai bune realizari in randul vloggerilor pe zona muzicala sau creatii video.

Un alt obiectiv al televiziunii este organizarea unor spectacole pentru copii si adolescenti in cea mai mare sala de spectacole (peste 500 de locuri) care se va inaugura in luna martie, in aceeasi locatie unde se afla si TVH Kids Channel.  

Noutatile TVH Kids Channel pot fi urmarite pe contul de Instagram sau pe canalul Youtube

Mai mult in Media, TV,   



PUBLICITATE: