Studiourile Marvel sarbatoresc filmele din Universul Cinematografic Marvel (MCU) 2021-2023
Miercuri, 05 Mai 2021

 

Credit. Studiourile Marvel / Youtube

 

 

 

Videoclipul se deschide cu regretatul Stan Lee afirmand: „Imi place sa fiu cu oamenii; este cel mai incredibil sentiment din lume.

 

 

AdPlayers. info

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuit in Romania de Forum Film, intr-un videloclip nou, studiourile Marvel va ofera o privire in premiera asupra a ceea ce va urma in asa-numita faza a 4-a din Universul Cinematografic Marvel (MCU) din perioada 2021-2023, incepand cu „Black Widow”, „Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings” si „Eternals”.

 

 

 

 

Videoclipul se deschide cu regretatul Stan Lee afirmand: „Imi place sa fiu cu oamenii; este cel mai incredibil sentiment din lume. Aceasta lume se poate schimba si evolua, dar singurul lucru care nu se va schimba este ca toti facem parte dintr-o mare familie ”

 

 

Mai mult pe pagina YouTube https://www.youtube.com/watch?v=QdpxoFcdORI

 

 

 

 

 

 

 

Forum Film Romania s-a infiintat in anul 2010 si a preluat distributia in cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel, si si LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century Studios si Searchlight Pictures. In afara de Romania, companiile Forum Film coordoneaza distributia peliculelor Disney si in Bulgaria, Ungaria, si Israel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Colaborarea Disney cu Forum Film din Israel a fost inceputa in urma cu aproape 50 de ani. In ultimii ani, pe langa Marvel, compania distribuie si titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity si alti independenti. 

 

 

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pietei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe si distributia de filme.

Mai mult in Media, Entertainment


PUBLICITATE: