Revistele Burda la chioscuri pe perioada pandemiei, dar in tiraj diminuat. Toate abonamentele onorate.
Vineri, 03 Aprilie 2020

 

Credit: Burda Romania 

Incepand cu luna aprilie 2020, BURDA ROMANIA va publica in format print toate titlurile sale lunare – Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, National Geographic, Ioana, Auto, Motor si Sport, Gradina mea de vis, Burda Style, Sanatatea de azi, Practic in bucatarie, Practic Sudoku, Ioana Sudoku, Practic Integrame –, cu tiraj diminuat, iar revista saptamanala, Femeia de azi, va aparea cu frecventa redusa, de doar doua ori pe luna, cu tiraj diminuat.

AdPlayers

Avand in vedere contextul actual si masurile impuse de autoritati in scopul prevenirii raspandirii imbolnavirilor cu COVID 19, o buna parte din punctele de vanzare s-au inchis, altele si-au redus activitatea, iar limitarea circulatiei persoanelor are ca efect scaderea substantiala si drastica a cererii pentru publicatii periodice printate comercializate in puncte de desfacere cu amanuntul, Revistele Burda la chioscuri pe durata pandemiei, dar in tiraj diminuat, insa toate abonamentele vor fi onorate, se arata intr-o comunicare Burda Romania remisa partenerilor.

,,Pentru asigurarea sigurantei angajatilor, dar si pentru a reduce riscurile economice privind activitatea companiei, pe perioada starii de urgenta, incepand cu luna aprilie 2020, BURDA ROMANIA va publica in format print toate titlurile sale lunare – Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, National Geographic, Ioana, Auto, Motor si Sport, Gradina mea de vis, Burda Style, Sanatatea de azi, Practic in bucatarie, Practic Sudoku, Ioana Sudoku, Practic Integrame –, cu tiraj diminuat, iar revista saptamanala, Femeia de azi, va aparea cu frecventa redusa, de doar doua ori pe luna, cu tiraj diminuat”, conform informarii.

Potrivit Burda Romania, toate abonamentele vor fi onorate, iar publicatiile pot fi achizitionate si online, de pe siteul burda.ro, cu livrare prin curier. Tot pe site-ul companiei vor fi publicate datele de aparitie pe piata pentru fiecare titlu, in fiecare saptamana. In acelasi timp, vor ramane active site-urile din portofoliul Burda Romania.

Editorii isi rezerva insa dreptul ca, in viitor, in functie de evolutia situatiei pietei, sub influenta masurilor luate in scopul diminuarii efectelor Covid 19 asupra populatiei, sa ia decizii diferite, pe care le va comunica cititorilor si partenerilor companiei.

In incheierea informarii, editorul le multumeste colegilor de la difuzare, vanzatorilor de la chioscurile de presa si cititorilor care aleg sa isi puna pe lista de necesar publicatiile favorite.

Mai mult in Media, Reviste, Coronavirus


PUBLICITATE: