Radio Romania Actualitati anunta ca detine cea mai mare cota de piata
Luni, 05 Septembrie 2016

Cu 14,4% la nivel national, 14,2% in mediul urban si 16,0% in Bucuresti – conform datelor celui de al doilea val de masurare a audientelor radio, valul de vara din 2016, postul public anunta cel mai mare market share pe canale radio, pe toate mediile de rezidenta.
sursa foto. romania-actualitati.ro

adplayers. info

Radio Romania Actualitati anunta cea mai mare cota de piata in Romania. Cu 14,4% la nivel national, 14,2% in mediul urban si 16,0% in Bucuresti – conform datelor celui de al doilea val de masurare a audientelor radio, valul de vara din 2016, postul public anunta cel mai mare market share pe canale radio, pe toate mediile de rezidenta.

Potrivit responsabililor de comunicare, audienta zilnica a programelor Radio Romania (Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Radio Romania Antena Satelor si Reteaua Studiourilor Regionale) insumeaza peste 4,5 milioane de ascultatori. Societatea Romana de Radiodifuziune inregistreaza o cota de piata de circa 30%, ceea ce pozitioneaza Radio Romania pe locul I in topul audientelor radio din Romania.

Studiul de Audienta Radio - valul de vara 2016 a fost efectuat in perioada 25 aprilie – 14 august de catre IMAS - Marketing si Sondaje si Mercury Research SRL, pe un esantion de 10.151 de persoane dintre care 7.403 in mediul urban si 2.748 in mediul rural. Studiul a cuprins 1.388 de localitati, dintre care 304 in mediul urban si 1084 in mediul rural.

Masurarea audientei s-a realizat pe baza metodei rememorarii audientei din ziua precedenta (Day After Recall), metoda la care apeleaza cele mai multe dintre sistemele de masurare pe plan international, metodologie recomandata de EBU (European Broadcasting Union) si ESOMAR (European Society for Opinion & Marketing Research).

Mai mult in Media, RadioAudiente


PUBLICITATE: