Publisher si Director Editorial, Radu Coman paraseste Burda Media
Miercuri, 20 August 2014

Radu Coman, Publisher si Director Editorial in cadrul Burda Media

 adplayers. Iulian Toma

Radu Coman, Publisher si Director Editorial al diviziei revistelor pentru barbati si  traveler (National Geographic, Traveler) precum si redactor-sef al revistei Esquire, paraseste Burda Media.

Din informatiile adplayers, acesta se va desparti de editor la sfarsitul lunii septembrie, perioada in care va finaliza proiectele pe care le conduce in prezent. Contactat de catre adplayers, Coman nu a comentat plecarea sa de la Burda Media.

Potrivit comunicarii companiei, motivele retragerii lui Radu Coman din Burda Media Bucuresti sunt de ordin personal si nu vor afecta publicatiile pe care acesta le-a condus.

Experienta de la Publishing la Custom Media

Radu Coman a fost Publisher & Editorial Director la divizia de publicatii pentru barbati (Men Cluster) (Esquire, Men’s Health, auto motor si sport, FHM) si Travel Cluster (National Geographic, NG Traveler).  Concomitent el a detinut si functia de redactor sef la Esquire.

Mai putin comunicate de editori, experienta lui Radu Coman numara si publicatii din segmentul de Custom Media, unde a editat titluri cum sunt Mall Inclusive (Anchor Grup), Styler (Baneasa Mall) si alti clienti pentru care editorul a mai produs  continut – Sensiblu, Regina Maria, Oficiul de Turism al Austriei, Douglas Romania, OMV, Bucovina, Royal Dental si altii.

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: