Profit TV devine asociat Bloomberg, cu acoperire nationala. Legile Afacerilor, Joi seara de la 21.30 si trei reluari in prime-time.
Miercuri, 03 Noiembrie 2021

 

Asocierea cu Bloomberg se transpune atat in continut editorial, cat si in preluarea si uniformizarea graficii postului, aceeasi cu toate cele 14 statii operate in asociere cu Bloomberg Television pe toate continentele.

AdPlayers. info

Incepand de la 1 Noiembrie, Profit TV devine post asociat Bloomberg, cea mai importanta televiziune de business din Europa si locul 2 la nivel mondial.

Potrivit autorilor parteneriatului, asocierea cu Bloomberg se transpune atat in continut editorial, cat si in preluarea si uniformizarea graficii postului, aceeasi cu toate cele 14 statii operate in asociere cu Bloomberg Television pe toate continentele.

Legile Afacerior este incepand din aceasta saptamana “powered by Bloomberg Law", divizia de Business Legal si analize de piata oferite de 55 jurnalisti si 200 programatori, head-quarter la Londra, care inseamna astazi Bloomberg Law.

Emisiunea moderata de Andrei Cristea este difuzata in super prime-time, Joi seara la ora 21.00, Live, acoperire nationala, Full HD. Odata cu intrarea in vigoare a parteneriatului cu Bloomberg, Legile Afacerilor beneficiaza de trei reluari, toate in prime-time: joi noaptea ora 23.45, sambata ora 19.00 si miercuri ora 23.45. Emisiunea este difuzata in direct dintr-un studio dedicat, video-wall de 8 mp, pe care Parteneri Legal Marketing si Investing in Property pot afisa in timp real proiecte, site-uri, randari, grafice si prezentari ale companiilor pe care le reprezinta.

Informatiile financiare oferite de Bloomberg, reflectarea trendurilor si indicilor bursieri fac din compania cu sediul la New-York, fondata de Michael Bloomberg in 1981, lider pe piata de analiza si proiectii de business, preluate de agentii media in 128 tari si transpuse la viata de 10.200 jurnalisti.

Potrivit realizatorilor, Legile Afacerilor are o medie a audientelor din acest an de 177.000 telespectatori pe editie, din care 71% din urbanul mare (orase cu peste 150.000 locuitori), 52% femei, 67% educatie universitara si post-universitara, 79% venituri peste medie, 82% in intervalul de varsta 30-60 ani (public activ).

Sezonul in curs Legile Afacerilor, al 5-lea gazduit de Profit TV, a beneficiat de prezenta unora dintre cei mai cunoscuti lideri de business, oameni care influenteaza decisiv mediul de afaceri din Romania.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: