Platforma Disney+ vine in Romania cu peste 700 de filme si 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si Star
Miercuri, 08 Iunie 2022

 

Disponibila pana pe 13 iunie la miezul noptii, inainte de lansarea Disney+, oferta este echivalenta cu 12 luni de abonament lunar standard la pretul de 8 luni. Pretul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

AdPlayers. info

Din 14 iunie, Disney+ anunta peste 700 de filme si 900 de seriale de portofoliu, plus alte 150 de titluri originale.

In prezent, fanii inca se pot bucura de oferta exclusiva cu preinregistrare la pretul de 239,90 lei. Disponibila pana pe 13 iunie la miezul noptii, inainte de lansarea Disney+, oferta este echivalenta cu 12 luni de abonament lunar standard la pretul de 8 luni. Pretul standard al abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei.

Potrivit informarii, abonatii pasionati de universul Star Wars vor putea viziona seria „Povestea lui Boba Fett” si ambele sezoane din serialul „The Mandalorian”. Mai mult, Disney+ include intreaga saga a lui Skywalker, fiind disponibile toate cele 9 episoade din Star Wars.

Peste 40 de filme si peste 40 de seriale Marvel.

Fanii super-eroilor vor putea urmari peste 40 de filme Marvel, inclusiv „Shang-Chi si Legenda celor zece inele”, „Eternii”, „Razbunatorii: Sfarsitul jocului” si „Captain Marvel”, nominalizate la Oscar® si peste 40 de seriale Marvel, inclusiv „Moon Knight”, „Loki” si „WandaVision”.

Peste 280 de filme de la Disney si Pixar

In plus, sunt prezente peste 280 de filme de la Disney si Pixar, inclusiv intreaga serie „Povestea jucariilor”, „Suflet” si „Luca”, nominalizate la Premiile Oscar®. De asemenea, de la Walt Disney Animation Studios este disponibila atat productia „Encanto”, castigatoare a unui Premiu Oscar si care prezinta povestea unei familii extraordinare, Madrigal, cat si filmul „Cruella”, premiat cu Oscar, cu Emma Stone in rolul legendarei „Cruella de Vil”.

Din randul productiilor National Geographic fac parte si seria documentara „Salvarea” si filmul documentar „Free Solo” regizat si produs de E. Chai Vasarhelyi si Jimmy Chin premiati cu Oscar, precum si indragitele seriale „Lumea prin ochii lui Jeff Goldblum” si „Gordon Ramsay: Calator cu gust”.

Din categoria divertisment general, abonatii vor putea viziona productii originale de succes precum serialul  de comedie „Crime in imobil”, mini-seria „Pam & Tommy”, „The Kardashians”, „Regine”, thriller-ul ”Moarte pe Nil” regizat de Kenneth Branagh, cat si serialele „Familia Simpson”, serialele „Anatomia lui Grey”, „9-1-1” si „Black-ish”.

Filme clasice

Din amplul portofoliu Disney, vor mai fi disponibile filme clasice precum „Cenusareasa”, „O poveste incalcita”, „Printesa si broscoiul” si „Mica sirena” dar si filme recente, cu succes rasunator precum „Raya si ultimul dragon” si „Neinfricata Mulan”. De asemenea, din catalogul Disney+ vor putea fi vizionate sute de seriale, scurtmetraje si programe speciale Disney Channel, inclusiv „Phineas si Ferb”.

Utilizatorii se vor putea bucura de vizionare de inalta calitate, simultan pe patru ecrane, descarcari nelimitate pe zece dispozitive si IMAX Enhanced pentru anumite productii. In plus, vor avea posibilitatea de a crea pana la sapte profiluri diferite, iar parintii vor putea crea profiluri pentru copii pentru a accesa continut adecvat varstei.

Platforma de streaming Disney+

Disney+ este platforma dedicata de streaming care cuprinde filme si productii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic, alaturi de „Familia Simpson” si multe altele. In anumite tari, serviciul include si noul brand de productii de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct catre consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul ofera o colectie de continut original exclusiv, in continua crestere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de actiune si de animatie si scurtmetraje.

Avand acces la vasta gama Disney de filme si divertisment TV, Disney+ gazduieste, de asemenea, cele mai noi lansari de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, ofera cele mai noi aparitii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures si multe altele. Pentru mai multe informatii, vizitati disneyplus.com sau cautati aplicatia Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile si a televizoarelor conectate.

Mai mult in Media, Entertainment, TV,


PUBLICITATE: