Peter Imre este noul Director de Marketing si Publicitate Adevarul Holding
Joi, 08 Aprilie 2010


 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Peter Imre, noul director executiv de la Adevarul Holding, a fost numit si director de publicitate al publicatiilor. Anuntul a fost facut intr-o comunicare interna, in dupa amiaza zilei de astazi, urmand sa fie comunicat agentiilor de media si publicitate sau investitorilor in comunicare in perioda imediat urmatoare.

Contactat de catre AdPlayers, oficialul a confirmat numirea la conducerea celor doua departamente. „Am preluat si conducerea departamentelor de marketing si publicitate si deocamdata urmeaza sa eficientez activitatea acestora”, a afirmat Peter Imre, noul director de marketing si publicitate.

Intrebat daca urmeaza sa opereze modificari in structura operationala sau a echipelor de marketing si publicitate, Imre a spus ca urmareste cresterea profitabilitatii prin atragerea unor venituri mai mari din publicitate.

„Compania poate sa fie profitabila prin atragerea de venituri mai mari din publicitate, la care se adauga nu neaparat reducerea, cat optimizarea cheltuielilor de publicitate”, a mai adaugat Imre, pentru AdPlayers. 

Potrivit sefului Adevarul Holding, in cele doua departamente de marketing si publicitate lucreaza in prezent mai bine de 20 de oameni, in jur de doua treimi dintre ei lucrand in vanzari de publicitate, iar o treime in activitatile de marketing. 

Anuntul vine la scurt timp de la demisia lui Razvan Corneteanu de la conducerea Adevarul Holding, care potrivit informatiilor AdPlayers, ar fi urmata si de plecarea unor oameni din echipa de vanzari  de publicitate condusa de Dana Turlac.


PUBLICITATE: