Razvan Corneteanu se desparte de Adevarul Holding la sfarsitul lunii aprilie
Miercuri, 07 Aprilie 2010
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Razvan Corneteanu, Directorul General Adevarul Holding, a spus la revedere grupului de media patronat de Dinu Patriciu de la sfarsitul lunii aprilie.

Contactat de catre AdPlayers, managerul publicatiilor Adevarul, Adevarul de seara, Click, Forbes, Top Forbes 500 Miliardari, OK! a confirmat ca si-a depus demisia de la conducerea grupului de media la sfarsitul saptamanii trecute, dar a refuzat sa faca vreun comentariu pe marginea deciziei.

Potrivit unor surse apropiate grupului de media, la despartirea de Adevarul Holding, Corneteanu ar fi avut o discutie cu Dinu Patriciu.

Coincidenta sau nu cu plecarea directorului general demisionar, patronul Adevarul Holding l-a numit de curand in conducerea executiva a grupului de media pe fostul Corporate Affairs Director de la Philip Morris, Peter Imre, vazut in piata de media drept un bun om de comunicare, insa fara o experienta relevanta in managementul de presa.

Potrivit informatiilor AdPlayers, plecarea lui Razvan Corneteanu ar putea antrena o serie de miscari inclusiv in echipa de vanzari de publicitate a grupului de media. Colega cu Razvan Corneteanu inca de pe cand acesta lucra pentru Ringier, pana in octombrie 2006, Dana Turlac, sefa departamentului de vanzari, si-a anuntat si ea despartirea de Adevarul Holding. Turlac nu a putu fi contactata pana la ora publicarii articolului.


PUBLICITATE: