OAMENI SI PASIUNI. Proiect editorial AGERPRES ce descopera oameni si pasiuni care aduc valoare comunitatilor din care fac parte
Marti, 15 Iunie 2021

 

Credit. AGERPRES / Oameni si Pasiuni 

AdPlayers. info

Agentia Nationala de Presa AGERPRES a lansat proiectul editorial “OAMENI SI PASIUNI”, in cadrul caruia vor fi prezentate povestile unor oameni care si-au descoperit, dincolo de profesia aleasa, anumite pasiuni pe care le-au transformat din simple indeletniciri in realizari menite sa ii defineasca, in comunitatea din care ei fac parte, drept "oameni cu har", anunta agentia.

Primele materiale publicate in cadrul proiectului ii prezinta pe Dacian Oprea - preotul care a reusit sa trezeasca la viata o comunitate si a readus speranta la sat si pe Vlad Placinta - salvatorul de ingeri; care a strans 12 milioane de euro pentru sustinerea copiilor bolnavi. Materialele sunt difuzate saptamanal, atat pe fluxurile dedicate, cat si pe site-ul public, la sectiunea https://www.agerpres.ro/oameni-si-pasiuni .

AGERPRES isi indeplineste in continuare misiunea de a informa prompt, corect si obiectiv, oferind presei din Romania si de peste hotare posibilitatea de a se conecta in permanenta la materiale jurnalistice echidistante, precum si la proiecte editoriale speciale.

Mai mult in Media, Agentii de Stiri


PUBLICITATE: