N-au facut Centura, dar au fost lider de audienta TV. 1 din 5 romani s-au uitat la Guverne de Centura
Luni, 26 Martie 2018
 

Credit: RomaniaTeIubesc.StirileProtv.ro

Reportajul Romania, te iubesc!, Guverne de centura, a reusit sa obtina, la nivelul publicului comercial (urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani), 6.6 puncte de rating si 20.6% cota de piata (market share)

adplayers. info

N-au facut Centura, dar macar au fost Guverne lider de audienta. 1 din 5 romani s-au uitat la Guverne de Centura. Reportajul Romania, te iubesc!, Guverne de centura, a fost lider de audienta, potrivit comunicarii Pro TV.

Romania te iubesc!, a prezentat duminica un reportaj realizat de Paul Angelescu, corespondent special Știrile PRO TV, care a aratat telespectatorilor situatia centurii capitaliei versus centura din jurul Sofiei pe care au reusit sa o construiasca bulgarii. Paul a vrut sa compare doua tari cu un trecut asemanator si probleme cu coruptia, iar rezultatele reportajului au fost revoltatoare.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 6.6 puncte de rating si 20.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 13.6% share.

Promisiunile autoritatilor pentru o centura largita la 4 benzi si inca una construita in regim de autostrada sunt facute inca din anii ’90. In realitate, centura a ramas pe aceleasi doua benzi cu o stare din ce in ce mai proasta, iar portiunea nou construita pune in pericol vietile cetatenilor. Telespectatorii au vazut in reportajul de ieri seara cum au raspuns autoritatile in fata intrebarilor insistente despre sutele de milioane de euro cheltuiti, despre platformele program menite sa modernizeze centura capitale.

Mai mult in Media, TV

 


PUBLICITATE: