"Marina Sturdza, Romanian Princess" elogiata in memoriam in The New York Times
Vineri, 27 Octombrie 2017

Credit: New York Times / Facebook

Sub titlul „Marina Sturdza, Romanian Princess and Humanitarian”, unul din cele mai importante ziare americane, The New York Times, face un frumos elogiu al vietii si activitatii Printesei Marina Sturdza, la doua zile de la trecerea Sa la Domnul.

adplayers.ro

Daca noi nu scriem despre oameni modele frumoase dintre romani Principi si Printese ale Romaniei, atunci vorbesc alte neamuri despre ei. Sub titlul „Marina Sturdza, Romanian Princess and Humanitarian”, unul din cele mai importante ziare americane, The New York Times, face un frumos elogiu vietii si activitatii Printesei Marina Sturdza, la doua zile de la trecerea Sa la Domnul.

Descendenta a doua vechi familii de domnitori care a trait in exil, director UNICEF, cu o impresionanta activitate caritabila inclusiv in Romania dar si jurnalista, Printesa Marina Sturdza care a plecat dintre noi la cele vesnice pe 22 octombrie face subiectul articolului "in memoriam" scris de jurnalistul american Sam Roberts.

Printesa Marina Sturdza a trecut in vesnicie duminica, 22 octombrie, la resedinta sa din New York, dupa o lunga lupta cu boala, pe care a dus-o, cu demnitatea ce o caracterizeaza, pana in ultima clipa a vietii sale. Un model de noblete, generozitate si dedicatie, Printesa Marina Sturdza ramane in inimile noastre ca un spirit nobil si viu, mereu prezent, ce va continua sa ne inspire si sa ne uneasca, este si mesajul oficial publicat pe pagina de Facebook Princess Marina Sturdza.

Cu ochii pe evenimentele care tin agenda zilei din tara, multe dintre canalele mass-media din Romania au trecut cu vederea plecarea dintre noi a unei personalitati model pentru societatea romaneasca. Chiar daca a trait in exil departe Romania, Printesa Marina Sturdza a fost activa in multe activitati caritabile desfasurate pe pamant romanesc.

Printre canalele media din Romania care au scris despre viata si activitatea Printesei Marina Sturdza au mai scris Mediafax, Hotnews, Adevarul, Romania Libera, Evenimentul Zilei, Revista Tango, Perfecte, Active News dar si tabloidele Libertatea, Click, Can-Can sau posturi de televiziune - Pro TV, Antena 1 (observator), Realitatea TV, Antena 3, Digi24.

Personalitati publice precum Mihai Ghyka, Amalia Enache sau Dragos Bucurenci, care au cunoscut indeaproape activitatea regretatei printese, au scris in aceste zile despre viata si personalitatea printesei care ar trebui sa fie un model pentru fiecare dintre noi.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Mai mult in Media, Presa Scrisa, TV, Revista Presei


PUBLICITATE: