Jurnalist premiat de Siemens CEE Press Award 2016 pentru un material in Stiinta si Tehnica, Romania
Vineri, 30 Septembrie 2016

Jurnalistul Oraan Marculescu a fost premiat pentru un articol publicat in revista Știinta si Tehnica, din Romania

adplayers. info

Un jurnalist roman de la Stiinta si Tehnica a fost premiat de Siemens CEE Press Award 2016 - prima editie a unei ample competitii regionale organizate de Siemens. La startul intrecerii s-au aliniat jurnalisti din 10 tari, care au inscris 147 de materiale publicate in presa.

Pentru cele mai bune trei expuneri jurnalistice din regiune, Siemens CEE Press Award 2016 i-a premiat pe Oraan Marculescu, premiat pentru un articol publicat in revista Știinta si Tehnica, Romania, Ulrike Moser-Wegscheider, premiata pentru un articol publicat in Business Magazine Trend, Austria si pe Nataša Kora˛ija, premiata pentru un articol publicat in Casnik Finance, Slovenia.

Castigatorii au fost desemnati dupa un proces de jurizare, realizat de membrii juriului din fiecare tara participanta. Competitia Siemens CEE Press Award 2016 a fost organizata in Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Muntenegru, Romania, Serbia,  Slovacia, Slovenia si Ungaria, iar tema concursului a fost “Infrastructura Inteligenta”.

"Ca un lider in tehnologie, Siemens este dedicat oricarei initiative ce poate ajuta la crearea unui viitor sustenabil. Prin aceasta competitie, dorim sa recunoastem rolul media in acest domeniu. In numele Siemens, dorim sa felicitam castigatorii si sa multumim tuturor participantilor pentru contributia lor”, a declarat Katharina Swoboda, Head of Corporate Communications in Austria si CEE.

Castigatorii regionali vor fi premiati cu o calatorie de trei zile la Londra, unde vor avea ocazia sa viziteze Crystal, cea mai mare expozitie din lume dedicata oraselor viitorului. 

Mai mult in Festival, Media, Presa Scrisa


PUBLICITATE: