Jocurile Olimpice 2018 aduc trei canale Eurosport suplimentare in grila digitala UPC Romania
MEDIA, PR, TV
Luni, 12 Februarie 2018

Reteaua promite acum o experienta completa a Jocurilor Olimpice cu noile canale Eurosport 3, 4, 5, la UPC Romania

adplayers. info

Jocurile Olimpice sunt aduse de Eurosport la UPC Romania, care a lansat in grila de televiziune digitala trei canale suplimentare, Eurosport 3, Eurosport 4 si Eurosport 5, pe durata competitiei din PyeongChang 2018. Potrivit unei comunicari remise adplayers, clientii UPC se vor putea bucura de experienta completa a celei mai importante competitii sportive din aceasta iarna.

Noile canale vor acoperi toate competitiile sportive de schi alpin, schi fond, biatlon, sarituri cu schiurile, bob, sanie si snowboard si vor fi disponibile in perioada 9-25 februarie 2018 pentru clientii UPC abonati la serviciile TV digitale, putand fi urmarite si in platforma Horizon Go, oriunde si de pe orice dispozitiv. Transmisiunile acestora vor fi in limba engleza, iar programul va contine emisii live si reluari in a doua parte a zilei.

„Continuam strategia noastra de a le oferi clientilor acces la continut premium, diversificat, pentru a se bucura de experiente unice de divertisment, oriunde si oricand” a declarat Bogdan Bucurei, Head of Customer Proposition & Content UPC CEE.

„Prin lansarea acestor noi canale Eurosport, clientii nostri pot viziona peste 100 de evenimente sportive si urmari evolutia sportivilor olimpici care vor participa in competitii, sustinandu-i de acasa. Experienta este completata de platforma inovatoare Horizon si aplicatia Horizon Go, astfel incat vor trai emotia Jocurilor Olimpice de Iarna in orice moment al zilei, oriunde s-ar afla.” A mai spus oficialul de mrketing.

Potrviti comunicarii, pe Eurosport 3, 4 si 5, fanii se vor putea simti in mijlocul actiunii. Transmisiunile live si reluarile nu vor fi intrerupte de pauze publicitare, iar transmisiunile in paralel de pe cele 3 canale vor aduce abonatilor UPC cele mai bune alegeri in materie de competitii olimpice. Eurosport 3, 4 si 5 vor transmite Jocurile Olimpice 24/7, de la ceremonia de deschidere pana la cea de inchidere si vor aduce toate disciplinele sporturilor de iarna in format HD. Eurosport 3 va fi disponibil pe EPG 216, Eurosport 4 pe EPG 217, in timp ce Eurosport 5 va putea fi gasit pe EPG 218.

Transmisiunile de pe cele 4 canale Eurosport deja existente in grila de programe UPC - Eurosport 1, Eurosport 1HD, Eurosport 2 si Eurosport 2HD vor acoperi cele mai importante evenimente si emisiuni dedicate rezumatelor si celor mai importante faze de la Jocurile Olimpice, continutul fiind disponibil cu functia Replay a mediaboxului Horizon cu pana la 7 zile in urma.

Mai mult in Media, TV, PR, Sport Marketing


PUBLICITATE: