Itsy Bitsy inalta baloane cu 3000 de parinti si copii
Joi, 30 Mai 2013

( adplayers. Iulian Toma) Itsy Bitsy scoate din casa 3000 de parinti si copii sa inalte baloane de 1 iunie. „Asteptam peste 3000 de parinti si copii” a declarat pentru adplayers Nadia Tataru, manager si fondator al retelei de posturi de radio care se adreseaza atat celor mici, cat si parintilor acestora.

Postul de radio impreuna cu Aeroclubul Romaniei vor ridica la cer prima expozitie aeriana de baloane pictate de copii si parinti, in cadrul unui eveniment ce va avea loc sambata 1 Iunie 2013, intre orele 18.00 si 21.00 in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti.

La eveniment nu vor lipsi personajele care fac audienta postului de radio atat in randul copiilor cat si parintilor. Zapa, Mastera, Piticul dar si celebrele mascote Itsy si Bitsy isi asteapta prietenii ascultatori la spectacolul de pe  scena aflata in apropierea Plajei ecologice din Oraselul Copiilor.

Reteaua radio Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari-Constanta, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botosani, Suceava, Tulcea, Alexandria, Giurgiu, Resita si online pe www.itsybitsy.ro.

Mai mult in Media

 


PUBLICITATE: