InternetCorp a semnat cu Mapp Media pentru Waze si Tunein. Reprezinta exclusiv publicitatea premium pe aplicatiile mobile.
Marti, 12 Iulie 2016

InternetCorp a semnat cu Mapp Media pentru Waze si Tunein. Reprezinta exclusiv publicitatea premium pe aplicatiile mobile.

adplayers. Iulian Toma

InternetCorp reprezentant exclusiv al publicitatii premium pe aplicatiile mobile Waze si TuneIn, anunta editorii Wall-Street, Start-up, Kudika, Garbo, 9AM, Urbo, Retail, CashOUT. Pe langa titlurile proprii, InternetCorp mai reprezinta pe piata de media si Avocatnet, CursBNR, Bucataras, Gustos, ReteteCulinare, Culinar, TimesNewRoman, Port, OnlineSport, Cariere, Hit, ForumSoftpedia, Softpedia, Autoevolution, MisiuneaCasa, PovesteaCasei.

Contactati de catre adplayers, oficialii InternetCorp nu au dezvaluit obiectivele de vanzari ale parteneriatului.

„Asa cum am obisnuit, venim in intampinarea nevoilor partenerilor nostri, de aceasta data cu doua dintre cele mai utilizate aplicatii la nivel worldwide, pentru care suntem reprezentant exclusiv al formatelor premium pe Romania, dupa semnarea unui acord cu Mapp Media, reprezentantul premium exclusiv in Europa” afirma reprezentantii InternetCorp.

Potrivit editorului, consumatorul de continut foloseste un dispozitiv mobil intre 11 si 50 de ori pe zi, iar in peste 50% din timp il petrece pe aplicatii. „Odata cu cresterea consumului de astfel de aplicatii, creste si nevoia advertiserilor de a comunica altfel catre publicul tinta” adauga reprezentantii InternetCorp.

Mai mult in Interactive, Media


PUBLICITATE: