Efectul Trump: Soros nu mai are bani de Freedom House si Revista 22. Cauta vanzator de publicitate.
Joi, 10 Noiembrie 2016

Freedom House Romania si Revista 22 angajeaza om de vanzari publicitate pentru proiectele de presa scrisa online si evenimente speciale

adplayers. Iulian Toma

Donald Trump a invins. Romania va fi salvata. Miliardarul George Soros nu mai are suficienti bani pentru ONG-urile romanesti. Freedom House Romania si Revista 22 cauta bani din publicitate.

Cum altfel ar putea fi interpretat anuntul Freedom House Romania si Grupului de Dialog Social, editorul Revistei 22,  de angajare a unui reprezentant de vanzari publicitate pentru proiectele de continut in presa scrisa si evenimente, fix in preajma castigarii alegerilor de catre Donald Trump?

Contactata de catre adplayers, Cristina Guseth, director la Freedom House Romania, a zambit pentru o clipa ascultand interpretarea creativa a anuntului de recrutare de catre adplayers.

„Anuntul de recrutare nu are legatura nici cu Domnul Soros nici cu alegerea presedintelui Donald Trump. Freedom House Romania si Revista 22 au scos la concurs un post de reprezentant de vanzari publicitate pentru a valorifica expunerea pe care o ofera astazi continutul premium de presa scrisa online sau tiparita, dezvoltat de ani buni in Romania. La acestea se adauga evenimente pe care le organizam atat la Bucuresti dar si in alte orase din tara”, a afirmat Cristina Guseth pentru adplayers.

Estimate de catre adplayers la un potential de publicitate cuprins intre 300 -  400 de mii de euro pe an, publicitatea pe platformelor de continut dezvoltate de Freedom House si Revista 22 (GDS) ar putea completa resursele atrase prin liniile si granturile finantarea castigate pentru proiecte, multe dintre acestea indispensabile activitatii unor organizatii sau asociatii profesionale.

Numai un exemplu din industria de media si publicitate - Biroul Roman de Audit Transmedia, fostul Birou de Audit al Tirajelor din Romania, este doar unul dintre proiectele sustinute de Freedom House in anii 90, pentru transparenta informatiilor legate de tirajele si audienta publicatiilor. BRAT ofera astazi celor interesati mult mai multe informatii profesionale, nu doar despre tiraje si audiente, ci si despre volumele de publicitate atrase in media. O resursa de date indispensabila industriei de comunicare, BRAT reprezinta astazi un computer de bord fara de care nu ar putea functiona un ecosistem complex format din editori si furnizori de servicii de continut, agentii de media si investitori in marketing si publicitate.

Editata de Grupul pentru Dialog Social, REVISTA 22 este una dintre putinele publicatii independente romanesti care apare  neintrerupt, din 1990. Cu o aparitie saptamanala, revista propune publicului cititor analize si eseuri politice, anchete sociale, interviuri cu personalitati implicate in evenimentele majore ale vietii publice si culturale si deopotriva analize economice sau cronici culturale.

FREEDOM HOUSE ROMANIA este o organizatie non-profit, nepartinica, ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului. Freedom House Romania are o experienta de peste 11 ani in gestionarea proiectelor cu finantare externa si interna. Principalele domenii acoperite de proiectele Freedom House Romania sunt  profesionalizarea presei si specializarea jurnalistilor, apararea drepturilor omului si promovarea actiunilor cu caracter social,  consolidarea statului de drept si imbunatatirea calitatii actului de justitie.

Nota: Revista adplayers nu considera prezentul material publicitar pentru Freedom House Romania si Grupul de Dialog Social. Exista oameni interesati de audienta si publicitatea pe platformele de continut Freedom House Romania si Revista 22. Nu in ultimul rand, scoaterea la concurs a postului de vanzari poate fi utila celor care si l-ar putea dori. Pentru acestia din urma, aplicantii pot trimite CV-urile si scrisorile de intentie la Freedom House Romania la augustina.petcu[at]freedomhouse.ro, telefon: 021-253.28.38.

Mai jos, adplayers pune la dispozitia cititorilor toti finantatorii internationali ai Freedom House Romania, nedreptatiti de omisiunea celor care au publicat doar finantarile miliardarului George Soros.
Lista completa mai jos:

Finantatori Freedom House Romania.

(sursa: freedomhouse.ro)

Ambasada Frantei in Romania

Ambasada Marii Britanii si a Irlandei de Nord in Romania

Ambasada Regatului Olandei in Romania

Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania

American Cultural Center

The Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST)

Agentia pentru Strategii Guvernamentale

Comisia Europeana

OLAF

Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe

USAID

U.S. Department of State

 Mai mult in Media


PUBLICITATE: