Despartire la varful digitalului Ringier. Claudiu Ilioiu, Head of Digital, Ringier Romania pleaca din trust
Joi, 02 August 2018

Claudiu Ilioiu (foto), Head of Digital, Ringier Romania, se desparte de trustul de media de origine elvetiana, condus de Mihnea Vasiliu
. 

adplayers. Iulian Toma

Claudiu Ilioiu, Head of Digital, Ringier Romania, se desparte de trustul de media de origine elvetiana, condus de Mihnea Vasiliu.

Contactat de catre adplayers, Ilioiu a confirmat despartirea de Ringier Romania. Despartirea efectiva va avea loc la sfarsitul lunii august.

„Este o despartire amibila pentru ambele parti. Mandatul meu se va incheia la 1 septembrie a.c.. atunci cand se va incheia, practic, si prioada concediului de odihna in care ma aflu in prezent” a mai  afirmat Claudiu Ilioiu pentru adplayers.

Din informatiile adplayers, din pozitia de Head of Digital, Ilioiu coordona toate serviciile de digital, de la editorial la departamentele conexe marketing ale grupului.

Claudiu Ilioiu si-a inceput cariera in media in 2011 ca redactor la Ziarul Financiar, unde mai apoi a fost editor "Dupa Afaceri". Pana in 2016 a ramas tot in cadrul Mediafax Group unde a fost Traffic Manager si mai apoi Editorial Director & Publisher - General Division. Din 2016, lucreaza pentru Mandarine International, iar
Head of Digital la Ringier a fost numit din iulie 2017.

Mai mult in Media, Digital, Management


PUBLICITATE: