Cu peste 1 milion de abonati pe Youtube, celebrul psiholog Jordan Peterson vine la Bucuresti cu 12 Reguli de viata - Un antidot la haosul din jurul nostru
Sambata, 05 Mai 2018
 
Credit: Editura Trei / PR ; Fabrica de PR

Nr. 1 cea mai vanduta carte pe site-ul Amazon, lansarea volumului „12 Reguli de viata - Un antidot la haosul din jurul nostru”  va avea loc la cea de a XIII-a editie a Salonului International de Carte „Bookfest”, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie, in noul pavilion B2, de la Romexpo.

adplayers.info

Editura Trei lanseaza, in premiera in Romania, cartea fenomen „12 Reguli de viata - Un antidot la haosul din jurul nostru” a celebrului psiholog clinician Jordan Peterson. Lansarea va avea loc la cea de a XIII-a editie a Salonului International de Carte „Bookfest”, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie, in noul pavilion B2, de la Romexpo.

Una dintre cele mai influente si controversate personalitati ale momentului, Peterson are peste 1 milion de abonati pe canalul sau de YouTube si peste 50 de milioane de vizualizari, la clipurile sale, iar „12 Reguli de viata - Un antidot la haosul din jurul nostru” a devenit nr. 1 cea mai vanduta carte pe site-ul Amazon.

Credit: Jordan B Peterson / Youtube

 „Stai drept si trage umerii inapoi”, „Compara-te cu cel ce erai tu in trecut, nu cu altcineva din prezent”, „Nu-ti lasa copiii sa faca lucruri care te vor enerva”, „Fa-ti ordine in propria casa inainte de a judeca lumea”, „Spune adevarul – sau cel putin nu minti”, „Porneste de la premisa ca s-ar putea ca persoana pe care o asculti sa stie ceva ce tu nu stii”,  „Cand intalnesti o pisica pe strada, mangai-o” sunt doar cateva dintre regulile propuse de autor, acestea reprezentand in opinia lui calea de a crea un echilibru in noi si in jurul nostru.

Cu un stil foarte direct, surprinzator si cu mult umor, Peterson vorbeste in „12 Reguli de viata” despre disciplina, libertate, aventura si responsabilitate, concentrand aceste concepte filosofice sub forma a 12 principii practice, cu un continut profund.

Lansata in America in ianuarie 2018, cartea ce va fi publicata la Editura Trei va aparea pe piata in perioada 30 mai - 3 iunie, la „Bookfest”, si apoi in librariile din toata tara.

Mai mult in Media, Social Media, Carte,


PUBLICITATE: