Controalele in tipar vor fi publice, saptamanal. Presedintele BRAT nu are in atributii publicarea lor.
Luni, 06 Februarie 2012
 ( adplayers, Iulian Toma ) Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) va oferi saptamanal rezultatul controalelor in tipografii. Decizia publicarii tirajelor din teren culese in urma controalelor in tipografii a fost luata de Adunarea Generala a Departamentului de audit de tiraje, arata oficialii BRAT intr-o pozitie transmisa celor interesati de aceste cifre.

‘‘Decizia cu privire la publicarea pe site-ul BRAT a rezultatului controlului efectuat pe teren asupra tirajelor tiparite a fost luata de Adunarea Generala a Departamentului de Audit Tiraje  (AG DAT) in octombrie 2011, cand Regulamentul de Control al Cifrelor de Difuzare (http://www.brat.ro/index.php?page=documente) a fost completat cu mai multe prevederi referitoare la controlul pe teren. Consiliul Director BRAT a stabilit in sedinta sa de saptamana trecuta ca raportul integral asupra controlului in teren sa fie publicat, pentru perioada de 9 luni scursa de la inceputul actualei perioade de audit si pana la data de 31 decembrie 2011. Imediat ce noua versiune a site-ului BRAT va fi finalizata (planificat pentru martie 2012) publicarea rezultatelor controlului va fi efectuata saptamanal’’.

In legatura cu unele comentarii aparute in media, in care se arata ca Silviu Ispas, Presedintele BRAT, ar fi fost implicat in publicarea cifrelor, reprezentantii Biroului Roman de Audit mai precizeaza ca ‘‘rezultatele controlului in teren efectuat de BRAT au fost prezentate cu mai multe ocazii in cadrul intalnirilor AG DAT sau Comisiei Tehnice. Presedintele BRAT nu are in atributii publicarea rapoartelor cu privire la controlul in teren. Accesul Presedintelui BRAT la rezultatele controlului are loc in acelasi timp si aceleasi conditii ca si ceilalti membri BRAT’’.

Informatia din comentarii mai face trimitere la un subiect cu care adplayers va mai tine la curent in curand. Fara legatura cu rezultatul controalelor tirajelor Sapte Seri, Din 30 ianuarie editorul publicatiei a renuntat la Midas Media. Din informatiile de pana la aceasta ora Midas Media a respins notificarea Sapte Seri. Ramaneti astazi pe adplayers, pentru pozitiile partilor intr-un 
’’divort’’ estimat de adplayers la 400-500.000 euro pe an.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: