Comunicatele companiilor pe agentie de presa. News.ro se adreseaza afacerilor, cu pachete dedicate
Miercuri, 02 Martie 2016
 adplayers. Iulian Toma

Agentia de presa News.ro adreseaza pachete speciale de abonament dedicate publicului tinta din companii. Pe de alta parte, pentru acelasi domeniu a pregatit si serviciul “comunicate”, au afirmat pentru adplayers, reprezentantii celei mai noi agentii de presa din Romania.

Lansata oficial marti, 1 martie,  News.ro vrea sa devina lider pe segmentul agentiilor de presa in urmatorul an. Agentia a debutat cu o luna de  accesa liber la toate informatiile publicate, urmand ca incepand din luna aprilie accesul sa fie permis  in baza pachetelor de abonamente in functie de continutul accesat.

Agentia de presa este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax). De dezvoltarea agentiei se va ocupa Orlando Nicoara (fost director general Mediafax Group). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro.

Text si Imagini. In curand, video.

Furnizoare, pentru inceput, de continut in format text si imagini, oficialii de comunicare au afirmat pentru adplayers ca agentia de presa va dezvolta in curand si continut video. Legat de obiectivele agentiei, reprezentantii News.ro au declarat ca este prematur sa le ofere in detaliu.

“Vom vedea cum evolueaza piata si cum ne adaptam cerintelor ei; cu siguranta ne propunem sa avem cat mai multi abonati - fie ca sunt media, institutionali sau corporate; obiectivul nostru declarat este sa fim lider pe piata agentiilor de presa din Romania pana la finalul lui 2016” au mai afirmat reprezentantii News.ro pentru adplayers.

“Suntem in plina perioada de demo, in care practic toata presa centrala are acces liber la serviciile noastre, pana la 31 martie 2016. Agentia de presa este deja citata de posturi de televiziune si publicatii online”

Echipa

Potrivit agentiei, echipa editoriala News.ro este formata din jurnalisti cu experienta, care au impus, de-a lungul timpului, standarde in jurnalismul romanesc. Majoritatea membrilor echipei vin de la agentia Mediafax, alti jurnalisti fiind selectati de la institutii media importante din Romania. Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Cativa sefi de departamente: Politic - Ioana Campean, Social - Livia Ispas, Economic - Sorin Melenciuc, Sport - Adrian Petculescu, Corespondenti - Andreea Unturica.

”Impreuna cu echipa de dezvoltare, am gandit o platforma de continut care sa raspunda cel mai bine cerintelor utilizatorilor, abonati sau doar vizitatori ai www.news.ro, plecand de la experienta indelungata pe care o avem pe segmentul agentiilor de presa. Cu o echipa editoriala profesionista, ne propunem sa readucem jurnalismul de calitate in presa romaneasca, iar News.ro este raspunsulnostru la aceasta provocare”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

News.ro functioneaza in cadrul societatii S.C. N.RO AGENȚIA DE ȘTIRI S.R.L., special infiintata in 2016 pentru a opera business-ul de agentie. Actionarii societatii sunt Liviu Sfrija (fost general manager Henkel Romania, fondatorTerra Bisco – compania de productie si distributie de alimente de panificatie cu termen lung, desprinsa din Vel Pitar – cu afaceri in dezvoltarea de produse si marketing, membru al board-ului Salvati Copiii, fondator al Festivalului Brazilor de Craciun), Orlando Nicoara (antreprenor in media si digital de peste 15 ani, fost director general Mediafax Group), Marius Popovici (antreprenor, de 25 de ani, indomeniul proiectarilor de infrastructura) si Ovidiu Romanasu (cu o experienta de peste 8 ani in antreprenoriat, in domeniul absorbtiei fondurilor europene). Fiecare dintre cei patru antreprenori detine o participatie minoritara in compania nou-infiintata.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: