Cinema City si NEPI investesc 700,000 de euro la Braila Mall in cea de-a patra sala 4DX din Romania
Vineri, 04 August 2017


Credit: Cinema City Romania / PR ; RAN Events Communication

„Ne mandrim cu faptul ca, odata cu noul 4DX din Braila, Cinema City deschide cel de-al 4-lea 4DX din Romania, parte din cele 400 de sali din intreaga lume” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania


adplayers.info

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din Romania, si NEPI, dezvoltatorul centrului comercial Braila Mall, investesc 700,000 de euro in cea de a patra sala 4DX de pe piata romaneasca. Parte din cele doar 400 sali 4DX din intreaga lume, noua sala 4DX are o capacitate de 144 de locuri.

„Ne mandrim cu faptul ca, odata cu noul 4DX din Braila, Cinema City deschide cel de-al 4-lea 4DX din Romania, parte din cele 400 de sali din intreaga lume” a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania. „Dragostea pentru cinema si increderea pe care o avem in aceste formate de vizionare unice si inovatoare sunt elementele care stau la baza Cinema City. [..] 4DX-ul reprezinta un format cu adevarat complet, facand saltul de la vedea un film la a-l trai si a-l simti pe pielea ta”, a mai spus Ionescu.

In Romania exista acum 4 sali 4DX (in Mega Mall Bucuresti, City Park Mall Constanta, Shopping City Timisoara si Braila Mall), disponibile doar in reteaua Cinema City, care continua sa fie un veritabil super-erou al cinema-ului, indeplinindu-si promisiunea de acum aproape 10 ani, de la prima deschidere din tara noastra: aducerea celor mai spectaculoase si inovatoare formate cinematografice si conditii de vizionare de top.


“Magia marelui ecran nu conteneste sa fascineze si sa emotioneze. Iar Cinema City Romania continua sa fie mereu in tendinte, sa mizeze pe cele mai inovatoare tehnologii si sa ofere cele mai impresionante experiente de vizionare a unui film, pentru cinefilii din toata tara” a spus Patricia Mihail, PR Director al agentiei de relatii publice si comunicare RAN Events Communication.

„Pentru Cinema City este important sa tina pasul cu dorintele mereu in schimbare ale consumatorilor, care cauta noi moduri diferite de petrecere a timpului liber. Deschiderea salii 4DX in Braila reprezinta, astfel, o dovada in plus a faptului ca brandul este mereu orientat catre comunitatea celor care iubesc sa mearga la cinema”.

Cinema clasic versus 4DX

Potrivit reprezentantilor Cinema City, 4DX reprezinta imbinarea dintre scaunele high-tech mobile, cu miscari fluide si dinamice deopotriva, si efectele de mediu, precum vantul, ploaia, ceata, fulgerele, bulele de sapun sau mirosul, disponibile atat pentru filmele 2D, cat si pentru filmele 3D.

Reprezentantii tehnologiei mai spun ca doar la 4DX tehnologia audiovizuala este completata de aceste efecte revolutionare, care creeaza o experienta cinematografica absoluta. In timpul unei vizionari in 4DX, spectatorul se afla in mijlocul evenimentelor – a unei urmariri, intensitatea unor scene de lupta, forta unui cutremur sau emotia unei calatorii intergalactice.

Datorita efectelor sincronizate cu actiunea de pe ecran, spectatorului i se propune sa fie cu adevarat parte din film, traind pe propria piele racoarea fulgilor de zapada – efect disponibil in Romania pentru prima data in sala 4DX din Braila Mall –, precum si o explozie zguduitoare, furia unui tunet, fulgerele dintr-o furtuna, stropii de ploaie, gloantele suierand pe langa urechi sau plimbarea prin iarba. In completare, sala se poate umple de mirosul de praf de pusca, briza oceanului, lemn arzand, o cafea aromata sau... un buchet de flori.


VIDEO: 4DX - Simti filmul pe pielea ta.
Credit: Cinema City Romania / PR; RAN Events Communication

4DX si Cinema City Romania

4DX a fost creat de CJ 4DPLEX, pentru a le oferi spectatorilor o experienta dinamica, prin care le sunt activate toate cele cinci simturi. Compania sud-coreeana stabilita in Seul echipeaza continuu cu tehnologia 4DX sali de cinema din intreaga lume, de la Brazilia la Mexic si de la SUA la Romania, fiind adoptata cu entuziasm de marile studiouri hollywoodiene. Incepand din 2009, peste 440 de filme au rulat in 4DX, iar in iulie 2017 erau deja aproape 400 de sali cu peste 48,000 de locuri, in 48 de tari.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri in 17 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara. In total, Cinema City opereaza 24 de multiplexuri, cu 223 de sali si 40,061 de locuri.

Cineworld Group este prezent in 9 tari, detinand 227 de multiplexuri cu 2,147 sali, dintre care 33 IMAX,  30 4DX si 10 VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis in 1930 in Haifa, Israel, compania extinzandu-se in Europa Centrala in 1997, si intrand in Romania in 2007. 

Mai mult despre agentia 
RAN Events Communication

Mai mult in Media, Business, Eveniment


PUBLICITATE: