Cinema 4DX in Romania inainte de New York. Cinema City aduce si cele mai mari ecrane IMAX
Miercuri, 27 Iulie 2016

IMAX cele mai mari ecrane la Cinema City

adplayers. Iulian Toma

"Peste 150,000 de spectatori au vizionat filme in format IMAX in 2015, si alti peste 150,000 de spectatori au avut parte in 2015 de experienta 4DX. Dealtfel salile 4DX din reteaua Cinema City Romania sunt aproape mereu sold-out, avand un grad de ocupare de 99% arata un raport CNC pe 2015 despre Cinema City. 

„Cinema City este un jucator care a inteles ca fiind lider de piata trebuie sa munceasca zi de zi exact ca un campion olimpic, astfel ca investeste constant pentru a le aduce iubitorilor de filme cele mai noi, mai impresionante si mai inovatoare tehnologii cinematografice, precum IMAX si 4DX. In acelasi timp, fiind un brand cu o comunitate puternica, Cinema City inoveaza continuu,reamintindu-le permanent cinefililor ca reprezinta cel mai spectaculos loc unde poti urmari un film si cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber”, spune Patricia Mihail, PR Director la RAN Events Communication.

4DX inainte de New York. 

In Romania exista si doua sali IMAX, care au cele mai mari ecrane de cinema din Romania – prima sala a fost deschisa in 2009 in megaplexul din AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, a doua a fost deschisa in 2016, in multiplexul din Shopping City Timisoara.

In Romania mai exista si 3 sali 4DX, primele 2 fiind deschise in 2015 (in Mega Mall Bucuresti, respectiv City Park Mall din Constanta), iar cea de-a treia in 2016 (in Shopping City Timisoara). De altfel, in Romania avem 3 sali 4DX din cele 251 de sali existente in lume in acest moment, iar prima sala 4DX din Romania a fost deschisa cu aproape un an inainte de primele sali 4DX deschise la New York.

Mai mult, multiplexul Cinema City din Shopping City Timisoara este unic in Europa Centrala si de Est si unul dintre putinele din lume ce reuneste sub acelasi acoperis cele mai inovatoare si impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX si 4DX.

Diferenta fata de altii?


La Cinema City poti experimenta un film in formatul IMAX, unde totul este personalizat si perfectionat pentru a te face sa simti ca esti parte din film sau poti avea parte de o vizionare de film care activeaza toate cele cinci simturi, in sala 4DX, care imbina tehnologia de ultima generatie cu designul revolutionar. Vara aceasta, redescopera ce inseamna #CoolTechnology si urmareste blockbusterele care vor rula in cele doua formate revolutionare, precum„Star Trek: Dincolo de Infinit / Star Trek Beyond” si „Brigada Sinucigasilor / Suicide Squad”.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, Cinema City nu este doar lider de piata si inovator constant in tehnologie, ci ofera si spatiu perfect pentru diferite evenimente- de laconferinte, training-uri si lansari de produs, la team building-uri, petreceri tematice sau alte evenimente. Toate acestea sunt organizate intr-una dintre salile de cinema din retea sau chiar in salile VIP de la Cinema City din AFI Palace Cotroceni, unde "totul te va face sa te simti ca un VIP - de la bufetul delicios la confortul fotoliilor unice, imbinate cu proiectii pe ecrane ultra-largi, cu o calitate uimitoare a imaginii si a sunetului"

 „Consumatorul roman este din ce in ce mai pretentios si stie exact ce vrea: experiente memorabile. Iar puterea Cinema City sta in atentia data creativitatii si inovatiei. Acest brand in care clientii au incredere are un ADN puternic si durabil, care combina creativitatea cu indrazneala, impunand noi tendinte pe piata. In fiecare perioada a anului gandim activari diferite pentru a promova mesajele cheie ale Cinema City. Astfel ca si de aceasta data am mers pe o idee «out-of-the-box», fara o legatura directa cu zona de cinema, entertainement sau tehnologie, si – asa cum lichenii te directioneaza spre nord – la cel mai recent eveniment am ales o oaza verde care sa-l indrume pe iubitorul de filme catre destinatia perfecta: Cinema City”, conchide Patricia Mihail.

Mai mult in Media, Film


PUBLICITATE: