Cel mai mare operator de publicitate la Metrorex, Spectacular revine la Metrou. Surse adplayers.
Luni, 27 Februarie 2017


Publicitatea Spectacular Group la Metroul din Bucuresti premiata la Cannes Lions.
sursa: youtube / Spectacular

Revenirea echipei Spectacular la Metrou are loc dupa o lunga absenta din planurile agentiilor de media, perioada in  care a onorat doar comenzile de publicitate de la suprafata.

adplayers. Iulian Toma



Cel mai mare operator si platitor de publicitate la Metrou din ultimii 20 de ani, dupa volumele anuale investite, echipa Spectacular Group revine cu comenzi de publicitate in statiile metroului bucurestean, potrivit unor surse adplayers din piata de publicitate.

Revenirea echipei Spectacular la Metrou are loc dupa o lunga absenta din planurile agentiilor de media, perioada in  care a onorat doar comenzile de publicitate la suprafata statiilor.

Contactat de catre adplayers, Vlad Ruta nu a comentat informatia, dar nici nu a infirmat reluarea contractului. „Toate, la timpul lor” a afirmat Ruta, intrebat cand va avea o pozitie oficiala privind publicitatea in statiile de Metrou.

Din informatuiile adplayers, „operatorul cu cele mai inovative idei de publicitate la Metrou”, dupa cum declara de curand in cadrul unei reuniuni restranse la varful Metrorex insusi consilierul juridic al regiei, Sorin Cristea, echipa condusa de Vlad Ruta a batut din nou palma pentru primele comenzi in subteranul de la Metroul Bucurestean.

Din informatiile adplayers, inainte de revenirea Spectacular Group la Metrou, prin blocarea contractelor Lemon ( trenuri ), Euromedia ( trenuri ) si Sindomet ( peste 3,000 de spatii de publicitate ), investitorii in publicitate mai pot derula astazi campanii doar pe suporturile Euromedia castigate prin asociere fara licitatie in anul 2003, pe termen de 15 ani.

O selectie din proiectele derulate de echipa Spectacular, o pafrte dintre acestea premiate la celebrul festival de publicitate Cannes Lions, pot fi vizualizate aici.



VIDEO: SPECTACULAR SUBWAY ADVERTISING

Mai mult in MediaOOH, Publicitatea OOH, Outdoor, Indoor, Publicitatea Stradala


PUBLICITATE: