Cei mai buni din fotbal, la TVR. The Best FIFA Football Awards 2016, live la TVR1 si TVR HD
Vineri, 06 Ianuarie 2017

Cei mai buni jucatori, cei mai buni antrenori, cele mai spectaculoase goluri marcate de-a lungul anului trecut sunt in luminile reflectoarelor luni, 9 ianuarie, in Elvetia, la Zürich, in cadrul The Best FIFA Football Awards 2016, eveniment de gala ce onoreaza performantele sportive ale fotbalului mondial,

Sursa foto: FIFA.com

adplayers. info

Cei mai buni jucatori, cei mai buni antrenori, cele mai spectaculoase goluri marcate de-a lungul anului trecut sunt in luminile reflectoarelor luni, 9 ianuarie, in Elvetia, la Zürich, in cadrul The Best FIFA Football Awards 2016, eveniment de gala ce onoreaza performantele sportive ale fotbalului mondial, anunta reprezentantii de comunicare ai postului public de televiziune.

Ceremonia The Best FIFA Football Awards 2016 este prezentata de actrita americana Eva Longoria si omul de televiziune german Marco Schreyl si transmisa in direct, de la 19.30, la TVR 1 si TVR HD. Pentru telespectatorii din Romania, evenimentul este comentat de Emil Hossu-Longin si Marian Olaianos.

Premiile sunt acordate pentru performanta sportiva si pentru conduita din teren si din afara lui, in perioada noiembrie 2015 - noiembrie 2016. Nominalizarile au fost facute pentru 8 categorii: cel mai bun jucator (nominalizati: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Antoine Griezmann), cea mai buna jucatoare (Melanie Behringer, Carli Lloyd, Marta), cel mai bun antrenor (Claudio Ranieri, Fernando Santos, Zinedine Zidane), cea mai buna antrenoare (Jill Ellis, Silvia Neid, Pia Sundhage), cel mai frumos gol (denumit Premiul Puskàs, ii are ca protagonisti nominalizati pe brazilianul Marlone, pe Daniuska Rodríguez din Venezuela, respectiv pe Mohd Faiz Subri din Malaezia), premiul pentru suporteri, premiul pentru fair-play, respectiv pentru cel mai bun 11. Voturile vin din partea selectionerilor, capitanilor echipelor nationale, ziaristilor si din partea publicului, fiecare categorie contand in proportie de 25%.

Cei mai buni fotbalisti ai planetei sunt celebrati in cadrul unor gale pline de fast, organizate de FIFA inca din anul 1991. Evenimentul din 9 ianuarie 2017 are menirea de a readuce fotbalul acolo unde ii este locul: in inimile oamenilor.

Mai mult in
Media, TV,


PUBLICITATE: