Carrefour prezinta seria de documentare Flavours of Romania, ce surprinde spiritul si traditiile romanesti
Vineri, 23 Martie 2018
 

adplayers. info

Cele noua episoade ale seriei Flavours of Romania sunt realizate de jurnalistul britanic, Charlie Ottley, cu sprijinul Carrefour Romania. Primul episod poate fi urmarit astazi, 23 martie,  incepand cu ora 21:00, la TVR.

Carrefour Romania anunta lansarea „Flavours of Romania”, o serie de noua episoade ce ofera o imagine extraordinara despre cultura, traditiile si valorile romanesti. Astfel, jurnalistul britanic Charlie Ottley a strabatut fiecare regiune a tarii pe motocicleta, pentru a capta spiritul Romaniei, a surprinde si descrie peisaje naturale uimitoare, traditiile, gastronomia, oamenii si modul lor de viata. Avanpremiera productiei a avut loc seara trecuta, la Grand Cinema din Baneasa Shopping City, in prezenta a peste 200 de invitati.

„Redescoperirea traditiilor din mosi-stramosi, a gusturilor mancarurilor din copilarie, a culturii specifice fiecarei regiuni din tara noastra, ne trimite mai aprope de fundamentele autohtone si de ceea ce ne defineste pe noi ca romani. Mai mult, ne provoaca sa privim in viitor si sa ne gandim la ceea ce vom oferi generatiilor viitoare. Eforturile noastre s-au indreptat constant catre oameni, catre sustinerea producatorilor locali si a produselor cu gust autentic romanesc, dar si catre protejarea mediului, in incercarea de a oferi o viata mai buna romanilor si de a face progresul accesibil tuturor.”, spune Florin Capatana, Director Dezvoltare Durabila si Relatii Institutionale Carrefour Romania.

Charlie Ottley, cunoscut producator si regizor, a filmat alaturi de echipa sa sute de ore in zonele istorice ale tarii, punand accent pe specificul fiecareia, pe traditii, gastronomie, oameni si istorie. Rezultatul, seria de noua documentare Flavours of Romania, inspira pe masura ce Charlie se aventureaza pe motocicleta in cautarea frumusetilor Romaniei. In demersul sau, Charlie Ottley se intalneste cu muzicieni, povestitori locali, bucatari, istorici sau celebritati, care il ghideaza in descoperirea Romaniei.

„Cred ca Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume si ma bucur ca pot sa arat acest lucru atat intregii lumi, cat si romanilor, prin acest documentar. Flavours of Romania isi propune sa promoveze diversitatea acestei tari, locuri si oameni autentici, care sa schimbe ideile preconcepute despre Romania”, a declarat Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a facut Romania celebra in toata lumea.

Documentarul Flavours of Romania a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment organizat joi seara de catre Carrefour Romania si va fi difuzat in premiera la TVR din 23 martie, ora 21:00.

Charlie Ottley  a vizitat Romania pentru prima data in 2011, iar de atunci se intoarce in fiecare an. S-a indragostit de frumusetile Romaniei in timp ce filma seria de documentare „Wild Carpathia“, serie ce avea sa faca inconjurul lumii, cu o audienta cumulata in cele 110 tari, de 100 milioane de telespectatori.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: