Cand creatia nu-i acasa, pacat de mesh si de casa.
Marti, 24 Ianuarie 2017

Mesajele „Your ad here” si „advertise here” i-au adus un copil Berzei. Strazii Berzei. "Your advertise here"

adplayers Iulian Toma

Cand creatia nu-i acasa, pacat de mesh si de casa. Mesajele „Your ad here” si „advertise here” i-au adus un copil Berzei. Strazii Berzei. Nu radeti – explicam imediat. Este cazul unui mesh de pe strada Berzei, care a combinat cele doua mesaje intr-unul singur: "Your advertise here". Un fel de "Al tau, baga aici, mestere!".

Nu stim cat de nou este mesajul, dar daca sta acolo de multa vreme, e la fel ca vinul vechi. Cu cat se invecheste mai mult, cu atat este mai bun de savurat. Din pacate, astfel de povesti se intampla cu multi proprietari de afaceri. Din lipsa de timp, oamenii deleaga creatia si productia mesajelor publicitare catre oameni bine intentionati, dar si mai ocupati. Toata lumea nu-si mai vede capul de treaba nici cat sa-si citeasca operele de arta.

Poate ca proprietarul nici nu a vazut mesajul. Poate ca nici productia. Dar daca nici proprietarul si nici productia nu a vazut mesajul care a tocat materialul suport si cerneala, atunci cine o fi platit toata povestea care mai sta si intinsa pe casa. Din pacate, scene ca cea din imaginea de mai sus se intalnesc la tot pasul. Pentru bucuria creativilor, daca ma intalniti astfel de opere, le asteptam. Cu sau fara drept de (la) autor. Multumim, Dragos!

Mai mult in Media, OOH, Outdoor, Publicitate Stradala


PUBLICITATE: