BRAT nu comenteaza actiunea in instanta a Netbridge
Luni, 05 Octombrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BRAT nu comenteaza decizia Netbridge Services de a actiona in instanta institutia pentru ca nu ar fi fost invitata la intalnirea in care a fost hotarat modul in care pot fi publicate date privind numarul de vizitatori ale site-urilor incluse in SATI.

Contactata astazi de catre AdPlayers, Arina Ureche (foto), Director General la BRAT a preferat sa nu comenteze informatia publicata vineri de catre AdPlayers, motivand ca pozitia institutiei pe care o reprezinta ar fi trebuit publicata vineri, odata cu pozitia Netbridge Services.

Pe de alta parte, surse apropiate BRAT au afirmat pentru AdPlayers ca BRAT nu era obligat sa ia decizia in prezenta Netbridge Services, si ca Departamentul de Internet din cadrul asociatiei poate lua decizii si in absenta tuturor membrilor.

Radu Sitaru, General Manager la Netbridge Services, anunta vineri in AdPlayers ca va actiona BRAT in instanta pentru ca firma pe care o conduce nu a fost invitata la intalnirea in care s-a decis modul in care vor fi folosite datele privind numarul de vizitatori si pagini vizitate ale site-urilor inscrise in SATI.


PUBLICITATE: