Netbridge Services da in judecata BRAT ( SATI )
Vineri, 02 Octombrie 2009
 
( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Netbridge Services da in judecat BRAT pentru ca nu a fost invitata la Adunarea Generala in care s-a hotarat soarta publicarii informatiilor privind numarul de vizitatori ai site-urilor.

„Am fi vrut sa fim prezenti la Adunarea Generala de la BRAT in care s-a hotarat schimbarea regulamentului de preluare publica a informatiilor privind numarul de vizitatori ai site-urilor, insa din pacate nici nu am fost invitati la aceasta importanta intalnire”, a motivat Radu Sitaru, General Manager al Netbridge Services, actiunea in instanta a companiei impotriva BRAT.

„Din acest motiv am considerat ca este datoria noastra sa atacam hotararirle acestei Adunari Generale, la care trebuia sa participam cel putin in calitate de membri”. 

Potrivit lui Sitaru primul termen al procesului Netbridge Services impotriva BRAT ar trebui sa aiba loc la sfarsitul lunii octombrie. 

„Calitatea de membru a asociatiei nu ar trebui sa produca numai obligatii de plata a taxelor din partea membrilor, ci si obligatii din partea BRAT de a-si invita membri platitori atunci cand iau hotarari importante in viata asociatiei. Cat timp suntem membri BRAT, era obligatoriu sa fim prezenti la o adunare la care se hotaraste soarta publicarii unor informatii legate de audienta site-urilor”, a conchis executivul pozitia fata de BRAT.

Infiintata in 2008, prinsepararea diviziilor de editare de cea de publicitate, Netbridge Services este editorul titlurilor online okazii.ro, myjob.ro, trafic.ro, Hr-romania.ro si Kestionare.ro .


PUBLICITATE: