Artistul Global Records Vanotek a cucerit Rusia, acolo unde are deja si multe concerte
Luni, 19 Martie 2018


Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who. Credit: Global Records / Youtube

Cu peste 8,5 milioane de vizualizari Youtube, piesa Tell Me Who a cucerit, pe langa Romania, topurile din Rusia si Polonia

adplayers.info

Piesele ”Tell Me Who” sau ”Back to Me” sunt fredonate de multi, insa putini stiu ca in spatele lor se afla un tanar artist roman, care a reusit sa se impuna nu numai pe piata muzicala de la noi, ci si in Rusia. Cu peste 8,5 milioane de vizualizari Youtube, Tell Me Who Vanotek a cucerit, pe langa Romania, Rusia si Polonia.

Dupa ce la finalul anului trecut a lansat in Romania primul sau album, ”No Sleep”, Vanotek, artist Global Records, a cucerit topurile din Rusia, acolo unde artistul are deja si multe concerte. Asa se face ca piesa ”Tell Me Who“ feat. Eneli este in topurile din Romania, Rusia, Polonia si a ajuns pe locul 6 in Bridge TV Rusia, iar cel mai recent single al sau, ”Back To Me“ feat. Eneli, este deja in top Shazam din Rusia pe locul 5. 

Vanotek feat. Eneli – Back to Me, Credit: Global Records / Youtube

”Back To Me” este a doua piesa a DJ-ului, dupa ”Tell Me Who“, licentiata la UltraMusic, casa de discuri din Statele Unite ale Americii, care are ca focus muzica dance electronica si reprezinta artisti precum: Tiesto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, deadma5, Benny Benassi, David Guetta, Avicii, Hardwell, Calvin Harris, Era Istrefi, Kygo, Morcheeba, Marcus Schulz, Above & Beyond. UltraMusic este afiliat Ultra International MusicPublishing, care reprezinta compozitori si producatori ce colaboreaza cu Kanye West, Rihanna, Akon, Jamie Foxx, Ne-Yo, Ludacris, Sean Paul, Paul Wall, Trick Daddy, Deep Dish, Cedric Gervais, Kaskade, Crookers si altii. 

Pe numele sau real Ion Chirinciuc, artistul povesteste ca numele de scena are legatura cu o porecla pe care o are de mic: in copilarie prietenii ii spuneau Vano, iar atunci cand s-a apucat sa faca muzica, pentru ca ii placea curentul tek house, a compus acest nume de scena. „I-am mai pus un tek, sa fie mai electronic”, spune acesta. De muzica s-a indragostit cand avea numai 2 ani, iar parintii l-au incurajat sa mearga pe aceasta cale.

Originar din Republica Moldova, Vanotek s-a mutat in Romania la numai 11 ani si a inceput sa studieze muzica la Liceul de Arta „Octav Bancila” din Iasi, apoi s-a mutat in Bucuresti si a inceput sa compuna pentru diversi artisti: Dan Balan, Antonia, DJ Sava, Corina, Tom Boxer, Naguale, Havana, Anda Adam, Sasha Lopez.

Dupa ce la inceputul acestui an a concertat in Rusia, Vanotek se pregateste pentru mai multe concerte la Bucuresti, dar si la Minsk, in Belarus. Anul trecut Vanotek a lansat primul sau album, ”No Sleep”, care include cele mai cunoscute piese, precum ”Tell Me Who” feat. Eneli, „In dormitor” si ”My Mind” feat. Minelli, ”Take the Highway”, ”I'm Coming Home” feat. Georgian si The Code, ”My Heart is Gone” feat. Yanka.

Global Entertainment - Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, si Global Influencers, agentie de influencers marketing, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek si influenceri de referinta precum Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly si multi altii.      

Mai mult in Media, Entertainment, Influencers, Ambasadori de Brand,


PUBLICITATE: