Am uitat sa traim. Delia (Global Records) lanseaza piesa ,,Traieste frumos''. Viata nu e doar un post.
Miercuri, 05 Decembrie 2018

 

Credit: Global Records / Delia / Fabrica de PR

Am uitat sa traim. Delia (Global Records) piesa Traieste frumos. Viata nu e doar un post.

Intr-o lume in care viata se deruleaza pe ecranele telefoanelor, in care zambetele si discutiile sunt tot mai mult inlocuite de filtrele aplicatiilor, piesa „Traieste frumos” a fost foarte bine primita de public si intens distribuita in mediul online. 

adplayers.info

Delia revine cu videoclipul oficial al piesei „Traieste frumos”, care este inspirat din viata artistei si in care apar o parte dintre prietenii si familia ei. Delia – Traieste frumos (Videoclip Oficial)

Videoclipul piesei „Traieste frumos” a fost filmat chiar acasa la Delia, in regia lui Alex Ceausu. In videoclip apar mama Deliei, nepoata ei, Jessie, prietenii ei, Monica Munteanu, Chrisa Dobreanu, Giulia, Denis Radu. Echipa de beauty a Deliei este formata din Alex Abagiu (make-up) si Sorin Stratulat (hair), in vreme ce de styling s-a ocupat chiar Delia.

Cel mai tare live e cel pe care il traiesti. Intr-o lume in care viata se deruleaza pe ecranele telefoanelor, in care zambetele si discutiile sunt tot mai mult inlocuite de filtrele aplicatiilor, piesa „Traieste frumos” a fost foarte bine primita de public si intens distribuita in mediul online. 

Artista isi compune in mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care ii poarta semnatura numarandu-se „Fata lu’ tata”, „Verde imparat”, „Du-te-ma”, „Ramai cu bine”, „Parfum de fericire”, „Cine m-a facut om mare” si multe altele, piese pentru care Delia canta de multe ori la instrumente - pian si flaut. 

Vara aceasta, Delia a lansat hit-ul „Despablito” in colaborare cu Grasu XXL, piesa care a fost #1 in Trending inca din ziua lansarii si care, in decurs de doua luni, a adunat aproape 26 de milioane de vizualizari pe YouTube. 

Anul acesta, Delia a sustinut o serie de 3 concerte „Acadelia” la Sala Palatului, evenimente sold out in fata a  12.000 de oameni, un spectacol complex, organizat de Global Events.

Platforma Global, formata din Global Records, casa de discuri, Global Booking, agentie de impresariat, Global Events, agentie de evenimente si Global Talent, agentie de talente, reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Delia, Irina Rimes, The Motans, Mark Stam, Nicoleta Nuca, Vanotek si influenceri de referinta precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Laura Musuroaea, Selly, Vlad Munteanu, Cristi Munteanu si multi altii.

Mai mult in Media, Influencers, Ambasadori de brand, Entertainment 


PUBLICITATE: