Alex Dima a lasat Romania pentru Athos. 2 din 9 romani din publicul comercial l-au urmarit.
Joi, 12 Aprilie 2018
 

Alex Dima, Corespondent Special Pro TV. Credit: Pro TV / PR. Prelucrare: adplayers.

„Un munte de credinta” la Romania, te iubesc! a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 4.5 puncte de rating si 21.8% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 14.9% share.

adplayers.info

Alex Dima a lasat lumea pentru Athos. 2 din 9 romani l-au urmarit pe „Un munte de credinta” la Romania, te iubesc! In Duminica Pastelui, corespondentul special Știrile PRO TV, a purtat telespectatorii pe un taram plin de credinta, in sanul muntelui Athos, un loc din care de sute de ani rugaciunile s-au ridicat catre cer!

Telespectatorii au urmarit un reportaj despre credinta, despre viata dedicata lui Dumnezeu, la Romania, te iubesc!, si au descoperit cum isi traiesc viata calugarii de pe munte, in acel loc izolat, pe care il pot vizita doar barbatii dupa ce au obtinut o viza speciala.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a obtinut la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 4.5 puncte de rating si 21.8% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 3.1 puncte de rating si 14.9% share.

Putini dintre romani stiu ca in sfantul Munte Athos se roaga si parintele Daniil (foto jos), fiul celebrilor actori Octavian Cotescu si Victoria Seciu.


Credit. Pro TV / Romania te iubesc .

Reportajul Romania te iubesc poate fi urmarit pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro dar si pe site-ul Chiliei Buna Vestire, Schitul Lacu din Sfantul Munte Athos


Cosmin Savu, Corespondent Special Pro TV. Credit: Pro TV / PR. Prelucrare: adplayers.

Dupa un munte credinta, urmatoarea editie trece la lucruri mai lumesti. Cosmin Savu, corespondent special Ștrile PRO TV, face o analiza a economiei Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Ce am facut, unde suntem, dar mai ales, incotro se indreapta economia romaneasca, care sunt strategiile si planurile de tara in domeniul care ne influenteaza viata si ne aduce bunastarea, ramane de vazut numai la PRO TV.

Toate reportajele Romania te iubesc pe 
romaniateiubesc.stirileprotv.ro

Mai mult in Media, TV, Audiente


PUBLICITATE: