Agentia de stiri News.ro lanseaza Connect pentru agentii si departamente de comunicare
Luni, 28 Martie 2016



Pachetele se adreseaza departamentelor de comunicare din companii mari si mijlocii si agentiilor de comunicare

adplayers. Iulian Toma

Agentia de stiri News.ro lanseaza serviciul Connect pentru agentii de comunicare si departamente de comunicare. Pachetele se adreseaza companiilor mari si mijlocii si agentiilor de comunicare din piata.

“Ne dorim sa avem, ca abonati, companiile mari si mijlocii, precum si agentiile de comunicare si departamentele de comunicare din institutiile publice”, a declarat pentru adplayers, referitor la obiectivul serviciului, Elena Gabar, responsabila de vanzari dedicate a agentiei de stiri.

Referitor la numarul de abonati sau tinta de vanzari, reprezentanta News.ro a afirmat ca este prematur sa ofere detalii despre ascestea. “Vom testa produsul si, in functie de feedback-ul din piata, ne vom adapta si noi strategiile de continut si vanzari”, a mai adaugat Gabar.

Pachetul de servicii Connect de la News.ro se refera la doua instrumente esentiale pentru activitatea departamentelor de comunicare sau agentiilor de comunicare: Agenda zilei si Comunicate de presa.

Agenda zilei este publicata sub forma unui calendar, pe platforma www.news.ro, in zona destinata abonatilor. Zilnic, echipa News.ro publica lista evenimentelor mari din tara si din Bucuresti, care ar putea influenta agenda companiilor si institutiilor. Ele sunt publicate din momentul anuntarii lor de catre organizatori si mentinute in Agenda zilei pana la desfasurarea acestora. Evenimentele sunt din toate domeniile de interes: politic, social, justitie, economic, cultura, media, sport.

Platforma News.ro permite si publicarea comunicatelor de presa ale companiilor, ONG-urilor si institutiilor, alaturi de fotografii si fisiere video. Platforma este accesata atat de catre reprezentantii presei, cat si de catre utilizatorii care doresc sa fie permanent informati in legatura cu ceea ce se intampla in Romania si in lume.

Comunicatele de presa pot fi publicate in doua zone: platforma editoriala accesata de catre abonatii News.ro si caseta dedicata de pe prima pagina a site-ului News.ro. Potrivit agentiei, comunicatele de presa sunt asignate cate unui domeniu dintr-o lista predefinita ce acopera toate zonele de interes.

”Am creat pachetul Connect pentru segmentele corporate si institutional, precum si pentru ONG-uri, deoarece cunoastem nevoia lor de a-si face cunoscute mesajele. Noi detinem o platforma eficienta si intuitiva, care le poate pune la dispozitie spatiul necesar si, in acelasi timp, avem puterea de a ajunge la liderii de opinie”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

Lansata in luna februarie a acestui an, News.ro are misiunea de a deveni lider pe acest segment media in urmatorul an. Agentia de stiri furnizeaza continut de calitate, adaptat conditiilor actuale de piata, catre clienti media, institutionali si corporate. Noua institutie media urmeaza, prin continutul furnizat in timp real, principiile de baza ale uneiagentii de presa: incredere, acuratete, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: