Adrian Popescu, Radio Guerrilla, la 6 ani de la relansare: ,, Avem o crestere foarte mare fata de valul precedent, care ne bucura foarte mult, desi nu cresterea in sondaje este scopul nostru in viata”
Miercuri, 25 Mai 2022

,,Difuzam muzica din suflet nu din focus grupuri, avem peste 3.500 de melodii in playlist, nu doar 200 ca altii (rusine), difuzam muzica romaneasca pe care nu ar difuza-o nimeni, noul val s-a nascut la Radio Guerrilla, deschidem minti din 2004. Si da, din cand in cand, la cateva luni, mai vin si rezultatele sondajelor radio, de 17 ani de cand suntem.” a mai spus Adrian Popescu, Managing Partner si Co-Owner, Radio Guerrilla.

AdPlayers. info

,,Avem o crestere foarte mare fata de valul precedent, care ne bucura foarte mult, desi nu cresterea in sondaje este scopul nostru in viata, rezultatele venind chiar in saptamana in care implinim 6 ani de la relansare, multumim pentru cadou, ceea ce nu face decat sa arate inca o data ca … suntem vii, actuali, proaspeti, veseli, in fiecare zi. De 17 ani vorbim cu inimile oamenilor, starnim aceleasi pasiuni ca la inceput…” a afirmat pentru AdPlayers, Adrian Popescu (foto), Managing Partner si Co-Owner, Radio Guerrilla, la 6 ani de la relansarea postului.

Cat a crescut Guerrilla?

Intr-o comunicare inclusiv pe retelele sociale, postul de radio multumeste ascultatorilor care au adus cele mai recente rezultate de audienta, livrate de cel mai nou val de masurare a audientei radio din Romania.



Potrivit datelor citate de Radio Guerrilla (foto), postul a inregistrat pe publicul commercial din Bucuresti o crestere de la 3% la 5% comparativ cu valul anterior de masurare. In numar de ascultatori, Guerrilla a inregistrat un plus de 19.600 comparativ cu valul precendent, de la 33.200 la 52.800 de ascultatori.

La nivel National, Radio Guerrilla a inregistrat pe publicul commercial de la 0,8 la 1,3% comparativ cu valul precedent. In numar de ascultatori, postul a inregistrat un plus de 22.200 de la 111.200 la 133.400 de ascultatori.

,,Suntem vii, actuali, proaspeti, veseli, in fiecare zi. De 17 ani vorbim cu inimile oamenilor, starnim aceleasi pasiuni ca la inceput, traim totul cu aceeasi intensitate care se simte in difuzoare, palpabila. Ne iubesti sau ne urasti, poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa de noi, dar nu ai cum sa nu tii cont si de parerea noastra” a mai spus Adrian Popescu, pentru AdPlayers.

,,Ne place radioul rau, rau de tot, Radio Guerrilla este felul nostru de a fi, este lupta noastra pentru a schimba lumea, am ramas noi in fiecare zi, vesnic in cautarea adevarului, am spus intotdeauna ce credem, nu ce trebuie ca sa faci audienta” adauga co-proprietarul Radio Guerrila.

,,Difuzam muzica din suflet nu din focus grupuri, avem peste 3.500 de melodii in playlist, nu doar 200 ca altii (rusine), difuzam muzica romaneasca pe care nu ar difuza-o nimeni, noul val s-a nascut la Radio Guerrilla, deschidem minti din 2004. Si da, din cand in cand, la cateva luni, mai vin si rezultatele sondajelor radio, de 17 ani de cand suntem” a conchis Adrian Popescu.

Mai mult in Media, Radio, Audienta, Cercetare, Research


PUBLICITATE: