Adio panouri si prisme publicitare ilegale. Gabriela Firea pune la zid ilegalitatile din afisajul stradal si anunta Regulamentul privind publicitatea in Capitala
Vineri, 23 Martie 2018
 

Credit: Agerpres / Youtube

„Oricine vrea sa isi monteze o prisma, un trepied, un banner, un panou... nimeni nu il intreaba nimic, nu il intreaba de sanatate, are - n-are voie, sunt indeplinite conditiile de siguranta? Nimic! Pur si simplu este haos in acest domeniu", a spus Gabriela Firea, potrivit anuntului preluat de Agerpres

adplayers. Iulian Toma

Adio panouri si prisme publicitare ilegale! Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni, 19 Martie, ca un regulament privind publicitatea in Capitala va fi supus dezbaterii intr-o sedinta viitoare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, potrivit unei comunicari preluate de Agentia Nationala de Presa Agerpres.

"Intr-o sedinta de Consiliul General viitoare vom dezbate si aproba un regulament de publicitate, astfel incat sa nu se mai intample ceea ce se intampla acum la noi in oras si nu se mai intampla nicaieri in lume. Oricine vrea sa isi monteze o prisma, un trepied, un banner, un panou... nimeni nu il intreaba nimic, nu il intreaba de sanatate, are - n-are voie, sunt indeplinite conditiile de siguranta? Nimic! Pur si simplu este haos in acest domeniu", a spus Gabriela Firea.

Primarul General al Capitalei a atacat dur in sedinta din 19 Martie si amplasarea ad hoc si ilegala a publicitatii stradale:

„Daca un panou publicitar cade peste o persoana, nu vreau sa ma gandesc ce se intampla. Deci inca o data le transmit ceea ce le-am mai spus de fiecare data, in special cand este vant, sa verifice fiecare panou publicitar, pentru ca au o evidenta mult mai clara a amplasarii acestora, inclusiv cele amplasate ad hoc si ilegal, pentru ca sunt si din acestea", a mai spus Gabriela Firea.

Intreaga declaratie a Primarului General privind publicitatea in Capitala pe platforma Agerpres si canalul Youtube al Agentiei Nationale de Presa.

Mai mult in Media, OOH, Publicitatea OOH, Publicitate Stradala, Legislatie, Reglementare


PUBLICITATE: