Adevar, manipulare sau propaganda in filmele documentare? Cinepub Live online si offline.
Joi, 02 Martie 2017


Adevar, manipulare sau propaganda in filmele documentare?

SURSA: CINEPUB.RO

adplayers. info

Exista public pentru filme documentare? Ajung filmele documentare la public, in salile de cinema sau la TV? Adevar, manipulare sau propaganda in filmele documentare?

Sunt intrebari la care platforma de comunicare online si offline Cinepub incearca sa raspunda cu invitati de exceptie la Saptamana documentarului pe CINEPUB, in cadrul un nou eveniment Cercul - un proiect Carturesti in parteneriat cu CINEPUB. Dezbaterea poate fi urmarita in direct offline la Libraria Carturesti sau online pe cinepub.ro, dar si ulterior online pentru cei ce nu pot urmari evenimentul in direct.

Criticul de film Ileana Birsan si regizorii de filme documentare Alexandru Solomon, Oana Giurgiu si Claudiu Mitcu vorbesc despre filmele documentare si publicul lor. Europa libera, istoria evreilor din Romania sau reteaua de medicamente de citostatice sunt doar cateva dintre subiectele documentarelor realizate de cei trei. Vorbim despre adevar, manipulare sau propaganda in filmele documentare?


SURSA: CINEPUB.RO 

Și pentru ca saptamana documentarului continua, de la ora 20:30 Cinepub propune filmul Australia, ”despre prima participare a nationalei homeless-ilor, a oamenilor strazii din Romania, la un campionat mondial de fotbal” O spune spune Claudiu Mitcu, regizorul filmului, aarc.ro .  

„S-a intamplat in Australia si ce sa zic.... a fost o experienta pe care nu pot sa o uit […] cu niste oameni simpli si cu o viata foarte grea, care erau mai lucizi si mai verticali decat foarte multi oameni pe care i-am cunoscut eu”.

Mai mult in Media, Eveniment, Interactive


PUBLICITATE: