ALLINMEDIA si Media Hub Consultants se asociaza in Media Audit Partners
Luni, 24 Iunie 2013
 ( adplayers, Iulian Toma) ALLINMEDIA si Media Hub Consultants, doi dintre cei mai importanti jucatori pe piata consultantei de media din Romania, se asociaza in Media Audit Partners.

Fondatorii si partenerii Media Audit Partners  - Irena Tolontan, Maria Birgovan, Gabriel Enache si Sorin Doru - vor lucra sub girul Ebiquity, lider international in audit si consultanta de media.

Cu 20 de ani de expertiza in servicii de media, fondatorii MAP activeaza pe piata romaneasca de consultanta de media din anul 2006. Pe o piata locala evaluata in prezent la 300 milioane de euro, MAP va oferi servicii de audit, consultanta si training media, sub girul partenerului sau Ebiquity, lider international in audit si consultanta media.

Ebiquity deserveste in prezent peste 1.000 de clienti, in 60 de piete. Printre ei se afla 85 dintre cei mai mari 100 de clienti de publicitate la nivel global si toate holdingurile de publicitate majore. Compania are peste 600 de angajati in lume si 21 de birouri, in 14 tari.

“Romania este o piata atipica, avand una dintre cele mai aglomerate si fragmentate industrii din Europa. Schimbarile se produc intr-un ritm accelerat. Acest context de business face ca auditul de calitate sa fie din ce in ce mai cerut de clienti", a declarat Irena Tolontan, unul dintre partenerii MAP.

Sorin Doru, partener MAP, explica: „Nucleul unic de expertiza ce a rezultat din alianta Allinmedia-Media Hub, dar si parteneriatul cu Ebiquity ne vor permite sa crestem valoarea serviciilor si, implicit, sa imbunatatim randamentul investitiilor clientilor".

Richard Edwards, Global Account Director al Ebiquity plc, a declarat: „Am lucrat cu echipa Allinmedia in ultimii sase ani. Sunt profesionisti, dedicati si excelenti practicieni. Au devenit foarte versati in proiecte internationale si, in multe ocazii, au impresionat clienti rigurosi de-ai mei. Recent, am inceput sa lucrez si cu Media Hub, despre care pot spune ca demonstreaza acelasi nivel de implicare si profesionalism. Acesta este un motiv solid pentru care cred ca parteneriatul dintre aceste doua companii este o veste buna pentru Ebiquity... Dar, cel mai important, este o veste buna pentru clientii nostri”.

Mai mult in Media

PUBLICITATE: