9% rating si 27% cota de piata in publicul comercial, duminica, la Romania, te iubesc! (Pro TV)
Luni, 18 Decembrie 2017

Credit. Pro TV / PR

Postul de televiziune a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, un nou record de audienta - 9.1 puncte de rating si 27.0% share, arata reprezentantii sai

adplayers.info

9% rating si 27% cota de piata (mai bine de 1 din 4 telespectatori) in publicul comercial au urmarit duminica trecuta Romania, te iubesc! (Pro TV). Postul de televiziune a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, obtinand la nivelul publicului urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, un nou record de audienta - 9.1 puncte de rating si 27.0% share, arata reprezentantii sai.

Pe parcursul intregului sezon emisiunea a obtinut, la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, a obtinut 6.8 puncte de rating si 22.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 4.2 puncte de rating si 13.8% share.

Echipa Romania, te iubesc! isi continua misiunea si pregateste un nou sezon cu reportaje senzationale si subiecte ce merita toata atentia telespectatorilor, semnale de alarma trase in directia poporului si trageri la raspundere la cel mai inalt nivel.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: