400 de IP-uri pe bani la Revista Piata Premium. Tinteste cateva mii de IP-uri abonate.
Vineri, 03 Iulie 2015
 
revista-piata.ro 

adplayers. Iulian Toma

Cu 400 de IP-uri abonate la Revista Piata Premium, editorul tinteste cateva mii de terminale legate la sectiunea cu plata a publicatiei online.

“Vrem sa ne pastram relevanta asa ca mentinem un nivel ridicat al informatiei publice gratuite, dar dorim sa castigam oferind si un continut cu valoare adaugata contra cost pentru cei care pun pret pe informatia premium” a declarat pentru adplayers, Cristi Badescu, directorul editorial al publicatiei.

Tinta: 1000 de abonamente. Cateva mii de IP-uri.

Pastrand proiectia cererii de pana in prezent si interesul pentru abonamentul cu 3 IP-uri, cel mai solicitat pana acum, o socoteala simpla ne conduce la concluzia ca Revista Piata Premium tinteste cateva mii de IP-uri cu plata. Obiectivul declarat al editorului este de 1000 de abonamente.

“Avem in prezent in jur de 100 de abonamente Piata PREMIUM (circa 400 de IP-uri, dat fiind ca abonamentul cel mai solicitat este cel cu 3 IP incluse). Numarul nu ne produce o satisfactie atat de mare cat faptul ca toti, absolut toti cei care s-au abonat odata si-au prelungit abonamentul anual continuu. De aici si increderea noastra in calitatea informatiei. Tintim 1.000 de abonamente pentru care am si venit cu o oferta de pret, ca sa incurajam abonarea. Si, odata inteleasa utilitatea abonamentului, apare si fidelitatea pentru serviciul PREMIUM”.

Pentru luna iulie, editorul a lansat o oferta speciala pentru abonamentul anual cu 3 IP-uri de la 290 la 200 Euro.

Valoarea ridicata a continutului iti da dreptul sa soliciti plata acestuia

Potrivit editorului, in prezent abonatii serviciului PREMIUM reprezinta aproximativ 8% din numarul mediu de cititori profesionali ai publicatiei, cu o rata de crestere “destul de buna in ultima vreme, dar inca departe de potential” dupa cum aporeciaza Cristi Badescu.

“Lucram intens atat la dezvoltarea continutului, cat si la promovare. Inca nu a disparut mentalitatea ca tot ceea ce este pe Internet trebuie sa fie gratis, lucru cu care suntem de acord pana la un punct. Acela in care valoarea ridicata a continutului iti da dreptul sa soliciti plata acestuia, la un pret rezonabil”.

Mai mult in Media


PUBLICITATE: