150-200 mii euro publicitate in revista. 300-400 mii euro cu TV. Intelligent Life advertising.
Marti, 08 Octombrie 2013

adplayers. Iulian Toma

Lansata de curand in Romania 
sub licenta The Economist cu o frecventa de aparitie la doua luni, revista Intelligent Life are o tinta de de venituri de 150-200 mii de euro din publicitate in editia tiparita si 300 - 400 mii de euro alaturi de emisiunea cu acelasi nume, dupa cum estimeaza pentru adplayers Andrei Cristea, publisher al publicatiei si directorul de proiect al emisiunii tv produsa cu acelasi nume. Din informatiile adplayers, licenta The Economist pentru Intelligent Life Romania costa cateva zeci de mii de euro.

Cu un tarif lista de 2.900 euro pe pagina de publicitate si 19 pagini vandute din cele 136 tiparite in total, publicatia isi vede optimist viitorul. Printre clientii care au achizitionat pagini de publicitate, pe alocuri duble, in Intelligent Life Romania se numara Toyota, Lexus, Galt, Helvetansa FreyWille si multi altii. In prezent Andrei Cristea spune ca revista trage 7.000 de exemplare din care, pana la cresterea abonamentelor, trimite un tiraj de 5.000 de exemplare in retelele de vanzari Relay si inmedio la un pret de coperta de 24,9 lei.

De la Legile Afacerilor pe The Money Channel, la Intelligent Life pe Romania TV


Chiar daca in prezent peisajul televiziunilor de business este sub amenintari de la lipsa banilor din publicitate pana la urmarile generate de insolventa societatilor din audio-vizual, Andrei Cristea lanseaza pe piata de media inca un proiect transmedia de la revista la TV. Fost Manager de proiect la The Money Channel al unei emisiuni specializate in avocatura si consultanta juridica sub numele Legile Afacerilor, managerul Revistei Romane de Consultanta face astazi si un Intelligent Life TV.

Moderata de Cristina Herea, revista condusa de Andrei Cristea realizeaza astazi emisiunea Intelligent Life la un canal tv concurent cu fratele The Money Channel din trecut, postul Realitatea TV. Mai exact, managerul Lion House a schimbat Legile Afacerilor pe show-ul Intelligent Life difuzat la televiziunea de stiri fondata de Sebastian Ghita - Romania TV.


Mai mult in Media

PUBLICITATE: