1 din 5 romani au vazut jaful de la Hidroelectrica. Doar 1 din 10 au ales urmatorul post TV
Luni, 25 Septembrie 2017

Credit: Pro TV

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivel comercial, public cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat 5.6 puncte de audienta si 20.4% share, in timp ce televiziunea clasata pe locul secund a obtinut 2.6% rating si 9.5% share.

adplayers. info

1 din 5 romani din publicul comercial s-au uitat la jaful de la Hidroelectrica si doar 1 din 10 la urmatorul post de televiziune in intervalul de timp in care Pro TV difuza Romania, te iubesc!.

Romania, te iubesc! si ancheta lui Cosmin Savu au fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivel comercial, public cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat 5.6 puncte de audienta si 20.4% share, in timp ce televiziunea clasata pe locul secund a obtinut 2.6% rating si 9.5% share.

Duminica, de la ora 18:00, Alex Dima continua campania inceputa la Stirile PRO TV, Un fluviu de prostie, si dezvaluie mai multe detalii despre cum este gestionata zona Dunarii. Ce se intampla cu investitiile de milioane de euro, dar si cu ce probeleme se confrunta localnicii care isi doresc sa faca o schimbare in jurul lor, ramane de vazut duminica, numai la PRO TV.

Reportajele emisiunii de la Pro TV pot fi urmarite si pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Mai mult in Media, TV, Audiente.

 


PUBLICITATE: