1 din 10 romani interesati de interviul cu ministrul agriculturii, Petre Daea, la Viata Satului pe TVR 1
Luni, 15 Ianuarie 2018


Credit: TVR / PR  / facebook

Interviul cu ministrul agriculturii, Petre Daea, a adus TVR 1 pe prima pozitie in topul audientelor, in care peste jumatate de milion de telespectatori au urmarit Editia speciala de duminica.

adplayers.info

Petre Daea a facut Viata Satului interesanta pentru 1 din 10 romani din publicul national. Potrivit reprezentantilor TVR interviul cu ministrul agriculturii, Petre Daea, a adus TVR 1 pe prima pozitie in topul audientelor, in care peste jumatate de milion de telespectatori au urmarit Editia speciala de duminica.

„Viata satului”, Editia speciala in direct cu ministrul agriculturii, a fost cea mai urmarita productie TV, duminica, 14 ianuarie a.c., in intervalul 10.35 – 12.50, la nivel national. Peste jumatate de milion de telespectatori au fost interesati sa afle de la ministrul Agriculturii ce a mers si ce nu in 2017 si ce asteptari are acest an.

Pe parcursul difuzarii emisiunii „Viata satului”, TVR 1 a fost lider de audienta, postul public inregistrand, la nivel national, o audienta medie de 3,1% si o cota de piata de 10,1% (561.000 de telespectatori). In minutul de aur (12.44), cea mai longeviva emisiune TV din Romania a fost vizionata de 731.000 de telespectatori, reprezentand un rtg de 4,1% si un share de 12.6%.

„La fel ca in ultimii 18 ani, in prima editie in direct din noul an, invitatul emisiunii este ministrul Agriculurii”, declara moderatorul Gabriel Gherghescu, care a discutat cu Petre Daea despre starea agriculturii. „Pentru ca in 2017, s-au inregistrat productii istorice, acesta a fost principalul subiect de discutie cu ministrul Daea, cu ce raman agricultorii dupa acest an si, nu in ultimul rand, care sunt beneficiile pentru noi, consumatorii”, mai spune Gabriel Gherghescu.

Si in randul telespectatorilor de la orase, emisiunea „Viata satului”, care in curand va implini 61 de ani, este foarte urmarita, editia de duminica plasand postul TVR 1 pe locul 4 in topul audientelor, cu un rating de 1,6% si o cota de piata de 6,3%. TVR 1 ocupat aceeasi pozitie si pe targetul comercial (rtg 0.9%, share 4,4%).

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: