Workshop-uri dedicate restaurantelor, cafenelelor si afacerilor conexe, la Slow Coffee Festival (31 mai – 2 iunie 2024)
Sambata, 25 Mai 2024

,,Asteptam afaceri din zona restaurantelor, cafenelelor si celor conexe sa se inscrie: participarea este gratuita, dar castigul pentru fiecare dintre noi speram sa fie unul foarte mare in termeni de dezvoltare si invatare”, spune Laura Roshanian, organizator. 

AdPlayers. info

Slow Coffee Festival, primul festival dedicat cafelei de specialitate care  promoveaza sustenabilitatea, face inca un pas in implicarea in comunitate, organizand anul acesta o zi dedicata cresterii si dezvoltarii profesionistilor din domeniul restaurantelor si cafenelelor.

Slow Coffee Festival isi asteapta vizitatorii in perioada 31 mai - 2 iunie, in Bucuresti, la Galeriile SENAT din cadrul Combinatul Fondului Plastic. Ziua de 31 mai este dedicata exclusiv mediului de business (B2B Day), organizatorii facilitand pentru comunitatea de restaurante si cafenele 10 workshop-uri cu teme de mare interes, sustinute de experti in domeniilor lor: de la workshop-uri financiare de crestere a business-ului sau de accesare de finantari, cum iti poti lua echipamente de cafenea in leasing operational, pana la  cele de creare de comunitati, de identitate vizuala si sustenabilitate.

Unul dintre workshop-urile asteptate se adreseaza restaurantelor - Cafea de specialitate in restaurante - De ce este atat de dificil sa oferi o cafea excelenta in mod corect? – sustinut de Stefanos Domatiotis, expert cu o experienta de peste 22 de ani in lumea cafelei, Campion 2014 World Brewers Cup, World Barista finalist de mai multe ori, arbitru World Coffee Events si trainer certificat.

Alte nume mari care vor impartasi din experienta  lor in aceasta zi sunt: Adrian Vintila - coordonator Micro BCR, Indira Abdulovap – Business Growth Expert, Dan Tone – CEO Eutron, Anca Ungureanu – Beans&Dots, Stefan Corcodel – Expert Programe de Finantare BCR, Dominika Piotrowska- Stronghold European Representative, Mihaela Miu – Autonom, Alex Petricean – NOUA Bucatarie Romaneasca.

“Slow Coffee Festival s-a nascut din dorinta de a creste impreuna intr-un mod sustenabil, contribuind la crearea unei comunitati si la dezvoltarea acesteia. De aici si ideea de a crea o zi dedicata mediului de business. Asteptam afaceri din zona restaurantelor, cafenelelor si celor conexe sa se inscrie: participarea este gratuita, dar castigul pentru fiecare dintre noi speram sa fie unul foarte mare in termeni de dezvoltare si invatare”, spune Laura Roshanian, organizator. 

Programul complet al atelierelor: https://slowcoffeefestival.com/experience/  

Formularul de acreditare pentru participare generala:  https://slowcoffeefestival.com/accreditation/

Slow Coffee Festival:

Conceptul festivalului a pornit de la ideea de a incetini ritmul activitatilor din viata de zi cu zi, fie ca este vorba de afaceri sau de viata personala, si de a crea un spatiu prietenos pentru comunitatea antreprenorilor si iubitorilor de cafea de specialitate, in care acestia sa se conecteze, sa isi prezinte serviciile si sa contribuie la dezvoltarea sustenabila a industriei.

Slow Coffee Festival isi propune sa inspire schimbari pozitive, sa promoveze practici sustenabile durabile, sa incurajeze tinerii sa se implice contribuind la o cultura a cafelei exceptionala in gust si blanda in impactul sau asupra mediului si societatii.

Anul acesta, in cadrul festivalului vor fi organizate: campionatul de aeropress, experiente interactive pentru copii si adulti, zone dedicate prajitoriilor nationale si internationale, toate imbratisate cu dragoste intr-un strop de cafea!

Ziua de 31 mai 2024 va fi dedicata B2B, iar zilele de 1-2 iunie vor fi deschise publicului larg.

Mai mult in Eveniment, Festival, 


PUBLICITATE: