Webstyler a câstigat EFFIE, de la Millenium Communication
Vineri, 09 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Webstyler a lansat www.effie.ro, noul site al festivalului EFFIE, anunta oficialii de comunicare ai agentiei de servicii integrate de comunicare online si dezvoltare web. Potrivit autorilor effie.ro, website-ul contine informatii utile pentru participanti si este un ghid foarte bun în realizarea pasilor de înscriere în festival si se adreseaza tuturor celor interesati de premiile EFFIE, fie ca sunt agentii de publicitate, companii, jurnalisti sau sponsori.

Webstyler a câstigat EFFIE, de la Millenium CommunicationÎntrebat cum a câstigat proiectul effie.ro, Bogdan Nitu, Director General la Webstyler a afirmat pentru AdPlayers: “Am fost contactati de agentia Millenium, care se ocupa de organizarea festivalului, pentru a dezvolta acest site”.

În 2 saptamâni

„Site-ul a fost creat în 2 saptamâni. Noi ne-am ocupat de strategie, creatie si dezvoltarea web”, a mai afirmat oficialul Webstyler, pentru AdPlayers.

Referindu-se la ce înseamna, pentru Webstyler, site-ul festivalului de eficienta în publicitate din România, seful companiei adauga: “Noi consideram Effie ca fiind cel mai relevant festival din industrie pentru ca premiaza rezultate. E cartea câstigatoare pe care a jucat-o si Webstyler, fiind o agentie orientata foarte mult spre rezultate”, continua Nitu.

Vorbind despre ce câstiga Webstyler în urma dezvoltarii proiectului, Bogdan Nitu a declarat “chiar daca Webstyler câstiga si bani din dezvoltarea site-ului, focusul nu a fost pe partea financiara”. „Am acceptat imediat sa facem acest site în primul rând pentru ca este un proiect în care credem foarte mult”, a mai sustinut executivul companiei.

Managerul Webstyler nu a dezvaluit însa bugetul proiectului, invocând confidentialitatea partii financiare.

De ce noul effie.ro?

“Relansarea site-ului EFFIE este rezultatul unei cerinte a mediului online”, motiveaza Bogdan Nitu. “Internetul este cel mai rapid mediu de comunicare”, „Daca un site ramâne neschimbat doi ani, este deja vechi. Acest sentiment este mai accentuat atunci când vorbim despre site-ul unui festival”, este de parere executivul.

În opinia lui Nitu, pe acest tip de site, userul revine de obicei la un an distanta, perioada în care îsi schimba optica si devine mai exigent. Site-ul Effie, adauga seful Webstyler, tine pasul cu exigentele utilizatorilor si, ofera acestora o noua identitate vizuala.

Conform reprezentantilor Webstyler, continutul online va fi actualizat pe toata perioada festivalului, iar informatiile vor putea fi accesate si pâna la urmatoarea editie. EFFIE Awards România este organizat de International Advertising Association (IAA) si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

AdPlayersFile

Înfiintata în anul 2000, potrivit companiei, agentia Webstyler (www.webstyler.ro) are în portofoliu clienti precum Grupul Tiriac Auto, Altex, Unilever, Boom, Ferrero. Oficialii Webstyler spun ca agentia ofera servicii integrate de comunicare online (strategie, campanii de publicitate interactive, achizitionare de spatiu media, planificare media, e-mail marketing, campanii virale si jocuri online) si dezvoltare web (planificare strategica, grafica si dezvoltare web si managementul continutului).

Webstyler a câstigat EFFIE, de la Millenium Communication

EFFIE Awards România

Program (www.effie.ro )

31st of January - 9th of March

Submissions

27th of March 2007

Judging Process - Round One

28th of March 2007

Judging Process - Round Two

29th of march 2007

Workshop

29th of March 2007

Announcing the winners - The Award Gala


PUBLICITATE: