Vice-Presedintele Cris-Tim aduce la Pack Show ambalajul Skin si ambalarea prin Înalta Presiune
Vineri, 04 Septembrie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Cris-Tim aduce la Forumul Pack Show din cadrul Print & Sign ambalajul Skin si tehnologia de ambalare prin inalta presiune, prin vocea vice-presedintelui, Vladimir Manastireanu(foto). Evenimentul va avea loc in seria de evenimente gazduite in perioada 8-11 septembrie la Romexpo.

 „Suntem in pozitia de a fi ceea ce se cheama ”trendsetter . Cris-Tim este singurul producator de mezeluri care foloseste la ambalare tehnologia HPP, o tehnologie prin Inalta Presiune care, chiar si in tarile cu traditie in industria noastra, este considerata inovatoare” spune Vladimir Manastireanu, Vice-Presdinte al grupului Cris-Tim. „ Aceasta permite o pastrare indelungata a proprietatilor exceptionale ale produselor prin folosirea unor mijloace non-chimice (utilizarea de apa rece, la o presiune de 6000 de bari).”

Potrivit lui Manastireanu, ambalajul Skin si tehnologia de ambalare HPP (Tehnologia prin Inalta Presiune)  sunt inovatii introduse in Romania de catre Cris-Tim si presupune aplicarea unui film/folie plastic peste produs concomitent cu ambalarea in vid. 

„Beneficiile acestuia  constau in imbunatatirea calitatilor senzoriale ale produsului (omogenitate, consistenta), la care se adauga distrugerea majoritatii microorganismelor din interiorul ambalajului. De asemenea, un alt mare beneficiu pe care il aduce acest ambalaj este faptul ca permite reducerea sau eliminarea aditivilor si prelungeste in mod natural termenul de valabilitate al produsului cu pana la 200%”

Vice- presedintele grupului Cris-Tim spune ca ambalajul are, cu siguranta, un rol esential in decizia finala de cumparare. „Studiile arata ca peste 70% din deciziile de cumparare se iau la raft. In acest context, am acordat intotdeauna atentia cuvenita ambalajului, atat din punctul de vedere al functionalitatii sale signalistice, cat si din punct de vedere al functionalitatilor sale practice, si anume conservarea calitatilor nutritive si organoleptice exceptionale ale produselor noastre. Reducerea TVA la produse alimentare ofera o oportunitate fantastica pentru participantii la Print&Sign si de abia astept sa vorbim despre toate acestea”.

„Problema ambalajului, a comunicarii vizuale a ambalajului raft, dar si a strategiei noastre de comunicare prin instrumentele care fac obiectul targului Print&Sign, toate acestea vor fi teme de discutie extrem de important pentru noi”. 

Detalii despre Forumul Pack Show pe site-ul evenimentului.

Mai mult in Eveniment, Print & Sign


PUBLICITATE: