Ultramaratonul caritabil AUTISM24H de la Mamaia, organizat intre 4-5 septembrie, sustine 14 proiecte destinate copiilor cu nevoi speciale
Joi, 05 August 2021

Credit. AUTISM24H 

Nume uriase din sport printre ambasadorii evenimentului - Simona Halep, Gheorghe Hagi, Cristina Neagu, Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Ana-Maria Branza, Constantina Dita, Alina Dumitru

AdPlayers. info

Autism24h este un ultramaraton ce vine cu o provocare speciala pentru fiecare participant, parcurgerea unei distante de minimum 100 de km in cele 24 de ore de competitie, fapt ce aduce pentru cei implicati dorinta de depasire a unor limite personale si de a finaliza cursa de la malul marii, dedicata copiilor cu nevoi speciale.

„Consider ca este una dintre cele mai grele competitii sportive din Romania datorita, in primul rand, celor 24 de ore de efort ce necesita o excelenta pregatire fizica, iar ca totul sa fie complet, intregul traseu de competitie este amenajat pe nisip.” declara Adrian Gemanaru, organizatorul AUTISM24H.

Incepand cu 2021 printre partenerii evenimentului se afla Decathlon, cel mai important magazin de echipamente sportive din Romania, companie ce va premia cei mai rapizi 3 baieti ce ating borna de 100 de km in cele 24 de ore.

„Sportul inseamna sanatate, o minte limpede, o atitudine pozitiva. Vrem asta pentru toti romanii! Prin proiectul nostru de CSR Integrare sociala prin sport a persoanelor cu deficiente si dizabilitati ne dorim ca sportul sa insemne o noua sansa. O sansa la integrare sociala si la o viata cat se poate de activa. Din acest motiv ne-am alaturat evenimentului AUTISM24H ca parteneri. Suntem bucurosi ca suntem parte activa in sustinerea a 14 proiecte destinate copiilor la nivel national si astfel contribuim prin sport la o lume mai buna, in fiecare zi. ” declara Iulia Mitran, Lider CSR Decathlon Romania.

Efortul fiecarui participant la eveniment este rasplatit cu un kit de concurs ce contine printre altele: medalie de finisher, hanorac eveniment, tricou de ambasador, kit cu patru plicuri diferite de vitamine, bautura energizanta, numar si chip de cronometraj si kit de protectie solara.

AUTISM24H sustine 14 proiecte destinate copiilor cu nevoi speciale din intreaga tara

AUTISM24H este un ultramaraton caritabil prin care sunt sustinute 14 proiecte destinate copiilor cu nevoi speciale din intreaga tara. Pe langa cei 150 de copii speciali care vor fi adusi pe litoral, vor fi asigurate kituri de terapeutie pentru familii fara posibilitati financiare si manuale scolare adaptate pentru copiii speciali. 

Meniu traditional dobrogean

„Anul acesta oferim participantilor sansa ca pe timpul competitiei sa se bucure de un meniu traditional din care nu vor lipsi: borsul romanesc, pilaful, omleta taraneasca, macaroanele cu branza si prajitura de mere. Toate preparatele vor fi gatite dupa cateva retete dobrogene pe care le pastrez de la bunica mea, ce mi le pregatea in copilarie” declara Adrian Gemanaru, organizator AUTISM24H.

 

 

 

Tortele aprinse pe plaja, steagurile echipelor, muzica, corturile, meniul romanesc si momentul rasaritului aduc un farmec aparte si imprima o atmosfera greu de egalat.

 

Printre AMBASADORII evenimentului se afla si nume uriase din domeniul sportului: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Cristina Neagu, Elisabeta Lipa, Andreea Raducan, Ana-Maria Branza, Constantina Dita, Alina Dumitru si Carol-Eduard Novak - Ministrul Tineretului si Sportului.

Pentru a putea participa la evenimentul Autism24h, capitanul de echipa trebuie sa adune in jurul sau 14 prieteni, alaturi de care sa se bucure de o experienta de neuitat. Inscrierea echipei se poate efectua direct pe site-ul www.autism24h.ro. Traseul este amenajat doar pe nisip, iar deplasarea participantilor se realizeaza chiar la firul apei, rezultand ca o buna parte dintre cei aflati in concurs sa mearga desculti pe traseul special amenajat.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Sport Marketing


PUBLICITATE: