Ultimele locuri pentru rezervarea unui stand la PRINT & SIGN 2019, locul de intalnire al industriei de print digital
Marti, 04 Iunie 2019

 

Credit: PrintSign.ro

Ultimele locuri pentru stand la PRINT & SIGN 2019, locul de intalnire al industriei de print digital

AdPlayers.info

Ultimele locuri pentru rezervarea unui stand la PRINT&SIGN 2019, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est. Unul din cele 10 branduri lider de piata ale EUROEXPO Fairs, organizatorul celor mai mari targuri de business din Romania, Print & Sign 2019 are loc intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo-Bucuresti.

Ajuns la editia a 15-a, aniversara, targul s-a dovedit a fi un real succes inca de la prima editie, reusind sa aduca sub acelasi acoperis intregul lant de distributie a produsului tiparit: furnizori de echipamente si materiale, producatori si clienti finali. La ora actuala, PRINT&SIGN este un reper foarte important la nivel regional pentru cei care activeaza in domeniile imprimarii si al semnalisticii digitale.

Timp de 4 zile, cel mai nou pavilion expozitional din Bucuresti se va transforma pe timpul desfasurarii Print & Sign 2019 intr-un adevarat hub al tehnologiilor inovatoare oferit de liderii industriei de print digital din tara si strainatate, cu echipamente inovatoare de print digital, consumabile si aplicatii de ultima generatie purtand marcile celor mai mari branduri de profil din lume.

Mai multe detalii despre eveniment si rezervari la targul industriei de print digital Print & Sign 2019

Mai mult in Targuri si Expozitii


PUBLICITATE: