Tudor-Constantin Neagu a castigat competitia The Alternative School pentru Roger Hatchuel Academy
Joi, 15 Iunie 2017

Tudor-Constantin Neagu (foto, dreapta) va reprezenta Romania la Roger Hatchuel Academy, in urma competitiei dedicate de la The Alternative School. Mara Cristina - brand manager, MiniPRIX (foto, stanga).
Credit: TheAlternativeSchool

Tudor-Constantin Neagu (foto, dreapta) va reprezenta Romania la Roger Hatchuel Academy, in urma competitiei dedicate de la The Alternative School, anunta reprezentantii de comunicare ai scolii de gandire creativa.

In fiecare an, 35 de reprezentanti din toata lumea, cu varsta pana in 23 de ani, participa la cursurile Roger Hatchuel Academy in cadrul Cannes Lions. Timp de o saptamina, toti cei prezenti au parte de un training intensiv pe teme de comunicare si creativitate, se intalnesc cu speakeri si jurati, intra in competitii si leaga prietenii de-o viata. Tot programul e croit sa le ofere un debut de exceptie in cariera, tuturor celor care tintesc o experienta internationala.

Potrivit reprezentantilor platformei de educatie, Tudor a avut acces la cursurile The Alternative School, castigand o bursa ca urmare a unui concurs de idei.  In cadrul scolii, post competitia ce a durat doua luni, s-a  clasat in top 3, cu echipa Ineratio. A urmat apoi interviul dedicat, pe care l-a propulsat catre Roger Hatchuel.

Prezenta sa la Academie va fi sustinuta de MiniPrix, partenerul traditional al Academiei. Mara Cristina (foto sus, stanga), astazi Brand Manager la MiniPrix a fost studenta Academiei in anii precedenti.

“Parteneriatul nostru cu The Alternative School for Creative Thinking a devenit un soi de eveniment anual foarte asteptat in companie. De ce? Pentru ca rezolvarile creativilor sunt in fiecare an din ce in ce mai surprinatoare, deliciase si super utile. Proiectele lor ne scot din cotidian, ne aduc o gura de aer prospat in echipa si ne expun unor perspective inovatoare, care ne lasa mereu cu gurile cascate”a spus Mara Cristina, Brand Manager MiniPrix.

„Suportul nostru pentru Roger Hatchuel Academy este o investitie in viitor, este increderea pe care o oferim unui tanar care va participa la aceasta academie de la Cannes si se va intoarce in tara gata sa schimbe lumea in bine si sa creasca nivelul industriei creative din Romania. Roger Hatchuel este de asemenea o sansa pentru ca tara noastra sa fie reprezentata de catre un tanar super-talantat intr-un context in care participantii vin din 30 de tari si ajung sa lucreze impreuna si sa lege prietenii. Tudor devine astefel un ambasador pentru toti ceilalalti. Pana la urma, mantra noastra a fost mereu sa ajutam atat cat putem, atunci cand este nevoie.”  a conchis reprezentanta de marketing Mini Prix.


Florentina Dumitru, Stefania Bugan - castigatoarele competitiei Young Marketers, 2017
Tudor Constantin Neagu, castigator competitia Roger Hatchuel
Teodora Migdalovici - Fondator The Alternative School for Creative Thinking
Tahaab Rais - Regional Head of Strategic Planning la FP 7 / MENA (si speaker la Dubai Lynx / The Best of Lynx)
Credit: TheAlternativeSchool

Potrivit reprezentantilor de comunicare, peste 20 de tineri din Romania au participat in ultimii 13 ani la experienta de studiu si networking a Academiei. Dintre acestia, trei au fost premiati cu Gold, incepand din 2006 si au cunoscut o evolutie profesionala admirabila: Ioana Halunga a primit post-experienta de la Roger Hatchuel o bursa la Milano Design Institute. Azi lucreaza pentru agentii si clienti din Singapore, Qatar sau Elvetia si ultima sa lucrare de arta importanta a fost vanduta cu 6000 de E, la Saatchi Gallery anul trecut.

Andrei Lacatus, aka Surubel, un alt premiant la Roger Hatchuel, a devenit, post-experienta canneza, un  VJ, youtuber si radio star de suces.

The Alternative School for Creative Thinking a facut pionierat in educatia din domeniul creativ din Estul Europei. In ultimii 13 ani peste 300 de tineri din Romania si Balcani au beneficiat de specializari internationale la Cannes, Dubai Lynx si Eurobest, iar cei mai buni dintre ei au adus Romaniei Gold, Grand Prix, Bronz si Order of Merit in competitii internationale de prima marime.

 Mai mult in Eveniment, Festival,


PUBLICITATE: