Trofeul Cupei Mondiale fotografiat cu mii de romani. Estimari intre 4.000 si 6.000 pe editie.
Joi, 20 Februarie 2014
 adplayers. Iulian Toma

Trofeul Cupei mondiale ar putea genera si in acest an mii de intalniri surprinse  de fotografiile cu mult ravnitul trofeu.

Contactati de catre adplayers, oficialii Coca-Cola nu au dezvaluit asteptarile privind numarul fanilor care se vor fotografia cu trofeul Cupei Mondiale in acest an, dar surse din piata estimeaza cifre apropiate de editia de acum patru ani.

Impactul canalelor de socializare ar putea sa multiplice insa cu mult numarul fanilor si grupurilor de "prieteni" de care se va apropia in acest an Trofeul Cupei Mondiale. Daca in urma cu 4 ani, mii de fani s-au fotografiat in Romania alaturi de mult ravnitul trofeu (dupa unele surse intre 4.000 si 6.000 de fani), gratie canalelor de socializare, in acest an fotografiile ar putea ajunge in fata mai multor ochi.

Trofeul Cupei Mondiale FIFA se va afla la Bucuresti in perioada 3-5 martie in cadrul unei serii de evnimente ce se vor desfasura in cadrul Baneasa Shopping City, parte a turului international unde, timp de 9 luni, parcurge peste 148.000 de kilometri in intreaga lume.

„Traseul pentru vizionarea Trofeului incepe cu camera hologramei, ce va readuce la viata povestea Cupei Mondiale prin procedee inovatoare: holograme si elemente grafice vor iesi la propriu de pe scena, ce vor uimi pana si cei mai experimentati dintre spectatori. Intre timp, fotografii Coca-Cola vor imortaliza momentul, iar fiecare vizitator va pleca acasa cu o frumoasa amintire lagata de Cupa Mondiala”, a declarat Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Marketing Activation Manager – Coca-Cola Romania & Moldova.

 Mai mult in Eveniment

 


PUBLICITATE: