Trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de profil, la Corporate Gifts Show!
Vineri, 30 August 2019


Trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de amploare,  la Corporate Gifts Show!

Ad{layers. info

Trei expozitii, 550 de branduri locale si internationale si 5 evenimente de amploare – toate in acelasi loc sub sloganul “All About Visual Communication”, sunt anuntate de organizatorii Corporate Gifts Show! 

 Intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo, targurile Corporate Gifts Show, Print & Sign si Digital Signage Show formeaza impreuna cea mai mare platforma de networking din regiune pentru industria tiparului digital, a promotionalelor si semnalisticii digitale. 

La Corporate Gifts Show veti putea experimenta cele mai noi tehnologii si cele mai fresh trenduri din industria promotionala. Mai mult decat atat, CGS 2019 este locul in care se stabilesc noi tendinte in materie de gadgeturi promotionale si in care companii de top prezinta inovatii tehnologice ce pot transforma orice campanie de marketing intr-o experienta de neuitat.

Nume importante din industria obiectelor promotionale vor expune la Corporate Gifts Show 2019 inovatii de ultima generatie, concepute sa iti taie rasuflarea: 

Gadgeturi 3D cu effect “wow”: Augmented Reality, Smart LightUp Panel, agende corporate cu powerbank si incarcare wireless, bratari cu LED, Dancing Bluetooth Speaker, difuzoare bluetooth cu holograma

Gadgeturi comestibile: Ciocolata Ruby – un adevarat fenomen la nivel global 

Gadgeturi ECO-friendly: hartia de piatra, bijuterii si accesorii steampunk

In paralel cu expozitiiile Corporate Gifts Show, Print & Sign si Digital Signage Show au loc si o serie de evenimente conexe de exceptie cu speakeri de top: Conferinta Midocean dedicata tendintelor in advertising si industria promotionalelor, Conferinta Print Your Interior, Conferinta Printex, Conferinta Digital Signage si Intalnirea Asociatiei Tipografilor Transilvania. 

Pentru mai multe informatii despre eveniment si inscrieri, cei interesati pot accesa pagina evenimentului www.giftsshow.ro.

Program vizitare Corporate Gifts Show:

9 – 11 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 18:00

12 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 16:00

Romexpo, Bucuresti, Pavilion B1

Mai mult in Eveniment, Productie, Productie publicitara


PUBLICITATE: